Tgrt Haber
24 Aralık 2021 10:53

Fenerbahçe'den sürpriz hamle: 'Ali Koç Sergen Yalçın ile görüştü' iddiası

Fenerbahçe’nin Portekizli teknik adam Vitor Pereira’nın yerine getireceği isim merakla beklenirken gündemi sarsacak bir isim ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerin Beşiktaş ile yollarını ayıran Sergen Yalçın ile görüştüğü iddia edildi.

Fenerbahçe'den sürpriz hamle: 'Ali Koç Sergen Yalçın ile görüştü' iddiası
sergen yalçın,,fenerbahçe,

Fenerbahçe teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırdı. Yeni hoca arayışı sürerken gündeminde Slaven Bilic, İsmail Kartal, Joachim Löw gibi birçok isim olan sarı lacivertlilerin listeye Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın’ı da eklediği belirtildi.

FENERBAHÇE’DEN SERGEN YALÇIN HAMLESİ

Fotomaç2ın haberine göre, oynattığı atak ve prese dayalı futbolla takdir gören başarılı çalıştırıcı Sergen Yalçın’ın yeni hoca arayışı süren Fenerbahçe’nin gündemine girdiği ve sarı lacivertlilerin başarılı hoca ile nabız yoklamak için gizli bir görüşme yaptığı iddia ediliyor.

SERGEN YALÇIN'DAN İLK AÇIKLAMA

Sergen Yalçın hakkında çıkan Fenerbahçe iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Yalçın "Öyle bir teklif zaten gelmedi. Yok öyle bir şey, ben şu anda yurtdışındayım" ifadelerini kullandı. 

ATAK VE PRESE DAYALI OYUN

Geçtiğimiz yıl Beşiktaş’a lig ve kupada çifte zafer yaşatan 49 yaşındaki Sergen Yalçın, 9 Aralık’ta siyah beyazlılarda işler iyi gitmeyince yönetimle uzlaşıp görevi bırakmıştı. Siyah-beyazlıları yaklaşık 2 yıl çalıştıran Yalçın, çıktığı 79 maçta 1.84 puan ortalaması yaptı. Gittiği her takıma kısa sürede çıkış yaşatması ile bilinen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde çalıştırdığı takımlar arasında Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor bulunuyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...