Tgrt Haber
07 Ocak 2022 19:48

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Acun Ilıcalı transferde karşı karşıya geldi!

Son dakika Fenerbahçe haberi: Süper Lig'de ve Avrupa'da istediği sonuçları elde edemeyen Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına hız verildi. İlk transferini Bursaspor'dan yaptığı iddia edilen Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı ile sarı-lacivertlilerin Vedat Muriqi transferinin ardından bir kez daha karşı karşıya geldikleri belirtildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Acun Ilıcalı transferde karşı karşıya geldi!
Fenerbahçe,Vedat Muriqi,Acun Ilıcalı,Hull City,Premier Lig

Süper Lig'de zirve yarışının çok gerisinde kalan ve lider Trabzonspor ile arasında 14 puan fark olan Fenerbahçe, sezonun geri kalanı için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Pazartesi akşamı Adana Demirspor'u konuk edecek olan sarı-lacivertlilerin uzun süredir gündeminde olan Vedat Muriqi için Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin de devreye girdiği iddia edilmişti.

İngiliz basınının Vedat Muriqi için Hull City'nin 14 milyon Euro'yu gözden çıkardığını yazmasının ardından Kosovalı golcünün Premier Lig ve Fenerbahçe arasında bir karar vereceği belirtilmişti. Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı'nın başka bir transfer için bir kez daha Fenerbahçe'ye rakip olduğu konuşuluyor.

HULL CITY JAPON FUTBOLCU İÇİN DEVREDE

Portekiz basınından O Jogo'nun haberine göre; Santa Clara'da forma giyen ve Fenerbahçe'nin sezon başında talip olduğu orta saha oyuncusu Hidemasa Morita için Hull City de devrede. Haberde, Japon futbolcu Morita'nın Hull City'ye 5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olacağı belirtildi.

Sezon başında Fenerbahçe'nin gündemine gelen 26 yaşındaki Japon orta saha, geçen sezonun devre arasında transfer olduğu Santa Clara'da 44 maçta 4 gol attı ve 3 asist yaptı. Japonya Milli Takımı'nda da oynayan 26 yaşındaki oyuncu, 12 maçta 2 gol kaydetti.

HULL CITY İÇİN EMİRHAN İDDİASI

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin ilk transferinin Bursaspor ile sözleşmesini fesheden 24 yaşındaki Emirhan Aydoğan olduğu iddia edilmişti. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un altyapısından yetişen ve takım kaptanlarından olan orta saha oyuncusu Aydoğan'ın ayrılığı sonrası yeşil beyazlı kulüpten herhangi bir açıklama yapılmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...