Tgrt Haber
12 Kasım 2021 07:14

Ali Koç'tan derbi açıklaması: Galatasaray'ı yeneceğiz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kulüp televizyonunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Vitor Pereira ile yola devam edeceklerini açıklayan Ali Koç, "Galatasaray’ı yeneceğiz. Ters sonuçta bile ayrılma olmayacak” diye konuştu.

Ali Koç'tan derbi açıklaması: Galatasaray'ı yeneceğiz
ali koç,,fenerbahçe,,süper lig,,pereira,,mesut özil,,derbi,,galatasaray,

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kulüp televizyonunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Alınan kötü sonuçlar sonrası eleştiri oklarının hedefi olan teknik direktör Vitor Pereira ile ilgili Başkan Koç, Portekizli hocanın arkasında durarak yola devam edeceklerini söyledi. 

 

Divan Kurulunda susan Başka Ali Koç, camiaya seslendi. İstifa etmeyi düşünmediğini, Pereira’nın da arkasında olduğunu söyleyen Koç “Galatasaray’ı yeneceğiz. Tersi bir durumda bile ayrılık olmayacak” dedi.

Trabzon mağlubiyetiyle rotası şaşan Fenerbahçe’de eleştiriler ayyuka çıkmışken Başkan Ali Koç sessizliğini bozdu. “İyi bir transfer dönemi geçirdik. Kısıtlamalara rağmen bence ligin en iyi kadrosunu kurduk. Hazırlık dönemi güzeldi ve sezona iyi başladık” diyen Ali Koç “Ancak kaybettiğimiz puanlar camiada umutsuzluğa sebep oldu” ifadesinde bulundu. Koç, merakla beklenen Pereira sorusuna, “Değişikliğe gitmemiz gereken bir durum yok” cevabı verdi.

GALATASARAY’I YENECEĞİZ

Vitor Pereira ile yola devam edeceklerini açıklayan Ali Koç “Adam buraya para için değil yarım kalan hikâyeyi tamamlamaya geldi. Hoca’ya da söyledim, ‘Yeni birini ararsam, ilk senin haberin olur’ dedim. Arkadan hoca aramak tarzım değil. B planı olmalıdır ama B planına gerek yok. Galatasaray’ı yeneceğiz. Ters sonuçta bile ayrılma olmayacak” diye konuştu. Başkan “Hoca’nın tazminatı yok. Para sorunu da yok. Çünkü Çin’de 10 yıllık birikim sağlamış. Hoca’mızın arkasındayız” vurgusu yaptı.

ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ

Tribünlerden yükselen istifa çağrılarına da değinen Ali Koç “Ben aynı kanaatte değilim fakat her türlü gönülden ve samimi protestoya karşı boynumuz kıldan incedir. Gönülden ve samimi kısmının altını çizmek istiyorum. Geldiğimizden beri hangi şartlarda görev yapmaya çalıştığımızı tarih yazacaktır” dedi. On puanlık farkın kapanabileceğini belirten Koç “Geçmişte kapatılmıştır. Kimse rehavete kapılmasın. Son ana kadar bu yarışın içinde olacağız. Bu ekiple, bu yönetimle kazanacağız” iddiasında bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...