Tgrt Haber
20 Eylül 2021 18:38

Alman basını yazdı! Stefan Kuntz'un yardımcısı: Jan-Moritz Lichte

Son dakika A Milli Futbol Takımı haberi: Şenol Güneş'in ayrılığının ardından A Milli Futbol Takımı'mızın başına getirilen Alman teknik adam Stefan Kuntz'un teknik ekibi de yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Alman basınında yer alan habere göre; Stefan Kuntz, bir dönem Mainz'ın da teknik direktörlüğünü üstlenen Jan-Moritz Lichte'yi teknik ekibine katmak istiyor.

Alman basını yazdı! Stefan Kuntz'un yardımcısı: Jan-Moritz Lichte
A Milli Futbol Takımı,Stefan Kuntz,Almanya,Mainz 05,Jan-Moritz Lichte

A Milli Futbol Takımı'mızın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'un, beraberinde Almanya'dan hangi isimleri getireceği merak ediliyordu. Alman basını konu ile ilgili yazdığı haberde, Kuntz'un getirmek istediği ismi duyurdu. Aktarılan bilgilere göre; Stefan Kuntz, Mainz 05'in eski teknik direktörü Jan-Moritz Lichte'yi teknik ekibine dahil etmek isiyor ve bunun için görüşmelere başladı.

JAN-MORITZ LICHTE KİMDİR?

12 Ocak 1980'de Almanya'nın Kessel şehrinde dünyaya gelen Jan-Moritz Lichte, UEFA-Pro lisanlı teknik direktörler sınıfında bulunmaktadır. Kariyerine Paderborn Altyapı Koordinatörlüğü'nde başlayan Lichte daha sonra St Pauli, Leverkusen, Hannover ve Mainz 05'te yardımcı antrenörlük, ardından yine Mainz 05'te 12 maçlık A takım teknik direktörlüğü görevini üstlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...