Tgrt Haber
13 May 2022 21:04 - Güncelleme : 13 May 2022 21:16

Altay Bayındır'a Van der Sar kanca attı: Fenerbahçe'ye dev gelir...

Fenerbahçe transfer haberleri: Ajax CEO'su ve Hollanda'nın efsanevi kalecisi Edwin van der Sar, Fenerbahçe kaptanı Altay Bayındır'a kanca attı. Amsterdam ekibi kesenin ağzını açarak sarı-lacivertlilerin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Altay Bayındır'a Van der Sar kanca attı: Fenerbahçe'ye dev gelir...

Fenerbahçe'nin yıldız kalecisi Altay Bayındır, Hollanda devi Ajax'ın gündeminde... 24 yaşındaki milli eldiveni bir süredir yakından takip eden Amsterdam ekibinde yeni teknik direktör Alfred Schreuder transfere onay verdi.

Hollanda basınında çıkan haberlere göre; kulüp CEO'su Edwin van der Sar, cömert bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Hollanda Milli Takımı ve Manchester United'ın unutulmaz kalecisi, Altay Bayındır konusunda eski teknik direktör Erik ten Hag ile de orta bir karara varmıştı.

ONANA'NIN YERİNE ALTAY

Hollanda Eredivisie'de sezonu şampiyon tamamlayan ve hocasını Manchester United'a kaptıran Ajax, başarılı kalecisi Andre Onana'yı da takımda tutmayı başaramadı. 25 yaşındaki file bekçisi sözleşme uzatmadı ve İtalyan devi İnter ile anlaşmaya vardı. Ajax kulübü Onana'nın yerini Altay Bayındır ile doldurmayı planlıyor. Piyasa değeri 15 milyon Euro'yu aşan Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi için 25 milyon Euro'luk bir teklif hazırlandığı iddia edildi.

JESUS'A BÜTÇE SÖZÜ 

Teknik direktörlüğe Jorge Jesus'u getirmesi beklenen sarı-lacivertliler, Portekizli'yi ikna etmek için güçlü bir transfer bütçesi sözü verdi. Bu doğrultuda hareket eden Başkan Ali Koç, eldeki "para eden" ve Avrupa'ya gitmek isteyen isimlerden ciddi gelir elde etmeyi umuyor. Bu isimlerin başında ise Attila Szalai ve Altay Bayındır geliyor.

Fenerbahçe'de tıpkı Rüştü Reçber ve Volkan Demirel gibi kaptanlığa yükselen bir kaleci konumundaki Altay Bayındır'ın kararının da bu transferde belirleyici olacağı belirtiliyor.

Bu sezon ortasında ciddi bir sakatlık yaşan Altay Bayındır, 22 lig maçının 8'inde kalesini gole kapatırken derbi performanslarıyla taraftarının beğenisini kazanmıştı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...