Tgrt Haber
21 Haziran 2014 18:29

Amrabat Malaga defterini kapattı

Gelecek sezon hangi takımda yer alacağı henüz netleşmeyen Nordin Amrabat'ın Malaga defterini kapadığı iddia edildi. Faslı futbolcunun yeni sezonda İstanbul'a döneceği yazıldı.

Amrabat Malaga defterini kapattı
Amrabat, Galatasaray, Malaga,

Geçtiğimiz sezonu Malaga'da kiralık olarak geçiren Nordin Amrabat'ın yeni sezonda Galatasaray'da kalacağı ifade edildi. Marca'da yer alan habere göre, Fas'lı yıldızın Malaga ile ilişkisinin artık bittiği yazıldı. Sarı-kırmızılı kulübün Mancini ile yolları ayırdığı ve Malaga'nın eski çalıştırıcısı Bernd Schuster'e yakın olduğu belirtilirken, Alman teknik adamın Amrabat'ı kadrosuna alacağı savunuldu. Haberde ayrıca Amrabat'ın yeni sezonda İstanbul'da olmaya yakın olduğu ve Malaga hikayesinin bittiği kaydedildi. Malaga'nın Mancini'den gelecek kararı beklediği ancak son yaşanan gelişmelerin ardından İspanyol kulüp açısından Amrabat konusunun zora girdiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...