Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Haziran 2022 13:55 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 14:27

Anderson Talisca’nın yeni adresi belli oldu: İmzayı atıyor!

Son dakika transfer haberi: Bir dönem Beşiktaş formasıyla Süper Lig'i estetik golleriyle sallayan ve taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı yıldız futbolcu Anderson Talisca'nın yeni takımı belli oluyor... Süper Lig'de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği Talisca için Suudi Arabistan basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Anderson Talisca’nın yeni adresi belli oldu: İmzayı atıyor!
Anderson Talisca,Suudi Arabistan,transfer,Süper Lig,Beşiktaş

Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr'da forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Anderson Talisca, bir dönem Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla boy göstermişti. Siyah-beyazlı takımda forma giydiği dönemde adından sıkça söz ettiren Talisca, attığı gollerle taraftarların da sevgilisi haline gelmişti.

Beşiktaş'ın o dönem 2 yıllığına kiraladığı Talisca, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonları arasında siyah-beyazlı formayı giydi. Beşiktaş formasıyla hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig'de golleriyle ön plana çıkan Brezilyalı yıldız, toplamda 80 maçta oynadı. 80 karşılaşmada 37 gol ve 14 asist yapan Talisca, 1 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR

Transfer dönemlerinde Süper Lig'in devleriyle adı sık sık anılan Anderson Talisca'nın yeni adresi belli oluyor... Yıldız futbolcunun formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr'dan artık ayrılmak istediği belirtiliyordu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da gündemine girdiği iddia edilen Talisca'nın kariyerine ülkesinde devam etmek istediği öne sürüldü.

Sezonun bitmesine 2 hafta kala 55 puanla 3. sırada yer alan Al-Nasr da Brezilyalı oyuncunun ayrılığına onay verecek.

VİTOR PEREİRA İLE ÇALIŞACAK!

Suudi Arabistan basınından gelen haberlere göre, ailesiyle ülkesine dönmek isteyen 28 yaşındaki yıldızın Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Corinthians ile görüştüğü öğrenildi. Yıldız futbolcu kulübünün onay vermesi halinde imzayı atacak.

Suudi Arabistan liginin bitmesiyle tatil yapmayı planlayan Talisca, Brezilya'da sezonun ikinci yarısını bekleyerek transfer olmayı düşünüyor.

Süper Lig'de daha önce Beşiktaş forması giyen ve lig şampiyonluğu yaşayan yıldız oyuncu, her transfer döneminde sadece Beşiktaş değil Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da gündemine sıkça gelmişti.

Avrupa'da oynamayı düşünmeyen Brezilyalı oyuncunun ülkesine gitmeyi daha çok istediği iddia edildi.

Bu sezon 28 resmi maça çıkan Talisca, 19 gol atıp, 2 asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...