Tgrt Haber
07 Ağustos 2022 23:53 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 00:47

Antalyasporlu Luiz Adriano'nun Galatasaray'a karşı kaçırdığı penaltı sosyal medyada gündem oldu

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray ile karşılaşan Antalyaspor'da Luiz Adriano, kaçırdığı penaltı sonrası sosyal medyada gündem oldu. Vuruş öncesi zıplamasıyla eleştirilen futbolcunun vuruşunu Muslera kurtardı.

Antalyasporlu Luiz Adriano'nun Galatasaray'a karşı kaçırdığı penaltı sosyal medyada gündem oldu
Luiz Adriano,futbol,spor,Galatasaray,Antalyaspor

Antalyaspor Süper Lig'in açılış haftasında Galatasaray'ı konuk etti. 90 dakikası heyecan dolu geçen maçı sarı kırmızılılar 89'uncu dakikada Gomis'in attığı golle 1-0 kazandı.

Maçın ilk yarısının duraklama dakikalarındaki penaltı ise gündeme oturdu. Maçın 45'inci dakikasında savunmanın arkasına sarkan Haji Wright, Muslera'nın müdahalesi sonucu yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Antalyaspor'un Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano, kaçırdığı penaltının ardından sosyal medyada maçın en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

Penaltıyı zıplayarak kullanan Brezilyalı golcü için çok sayıda tweet atıldı.

Antalyasporlu Luiz Adriano'nun Galatasaray'a karşı kaçırdığı penaltı sosyal medyada gündem oldu

GALATASARAY 1-0 KAZANDI

Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Okan Buruk'lu Galatasaray, Nuri Şahin'in Antalyaspor'una konuk oldu. Yüksek tempoda ve hareketli geçen zorlu mücadelede kazanan son dakikalarda oyuna giren Bafetimbi Gomis'in 90. dakikadaki golüyle Galatasaray oldu. Ayrıca Antalyaspor bir penaltı atışından yararlanamadı.

3 YENİ TRANSFER 11'DE BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu Fraport TAV Antalyaspor deplasmanı ile açan Galatasaray'da yeni transferlerden üçü ilk 11'de sahaya çıktı.

Teknik direktör Okan Buruk, bu sezon sarı-kırmızılı takıma katılan Abdulkerim Bardakcı, Sergio Oliveria ve Haris Seferovic’e Akdeniz ekibi karşısında görev verdi.

Kiralıktan dönen Yunus Akgün ve Emre Akbaba da ilk 11'de yer aldı.

Antalyaspor'da ise yeni transferlerden Ömer Toprak ve Soner Aydoğdu ilk 11'de forma giydi.

TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ

Sezonun açılış maçına Antalyasporlu taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Tribünlerin hemen hemen tamamının dolu olduğu karşılaşmada yoğunluk yaşanmaması için stat kapıları 18.45'te açıldı. Karşılaşmanın başlamasına kısa süre kalmasına rağmen stat dışındaki yoğunluk dikkati çekti.

Antalyasporlu taraftarlar, özellikle futbol sorumlusu Nuri Şahin'e büyük ilgi gösterdi.

Galatasaraylı taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümü doldurdu. Sarı-kırmızılı taraftarlar tek tek futbolcuları tribüne çağırarak alkışladı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...