Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ağustos 2022 20:31 - Güncelleme : 16 Ağustos 2022 20:46

Anthony Nwakaeme, Galatasaray yolunda!

Son dakika transfer haberleri: Trabzonspor'dan maddi nedenlerle ayrılan Anthony Nwakaeme'nin üçüncü kez Galatasaray'a önerildiği iddia edildi. Nijeryalı futbolcunun bu kez sarı-kırmızılı formayı giymeye çok yakın olduğu öne sürüldü.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Anthony Nwakaeme, Galatasaray yolunda!
Trabzonspor,Anthony Nwakaeme,Galatasaray,transfer

Trabzonspor'un eski yıldızı Anthony Nwakaeme uzun arayışların ardından rotasını yeniden Süper Lig'e çevirdi.

Geçen sezon bordo-mavili takımla Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Nwakaeme, sözleşmesinin sonlanmasının ardından Trabzonspor ile anlaşamadı ve kulüpten ayrıldı.

Fanatik'in haberine göre; 33 yaşındaki futbolcu üçüncü kez Galatasaray'a önerildi. Nwakaeme daha önce Galatasaray'la yaptığı görüşmelerde 2+1 yıllık sözleşme ve bonuslarla yıllık 3 milyon Euro talep ederken transfer gerçekleşmemişti. Sarı-Kırmızılı kulübün 1+1 yıllık ve 2 milyon Euro civarında bir rakam önereceği belirtiliyor. Oyuncunun sözleşme talebine göre sarı-kırmızılı yönetim ve teknik ekibin karar vermesi bekleniyor.

Teknik heyetin Mertens de olduğu gibi 1+1 yıllık şartlı opsiyonlu bir sözleşmeye onay verebileceği ve oyuncudan 1 yıllık performans alınabileceğini düşündüğü belirtiliyor.

ŞAMPİYONLUĞA DEV KATKI SAĞLADI!

Geçen sezon Süper Lig'de 30 maçta görev yapan Nwakaeme takımı adına 13 gol kaydederken 10 da asist yaptı ve kazanılan şampiyonluğa büyük bir katkı sağladı. 36 resmi maçta 26 gole direkt katkı sağlayan futbolcu bir önceki sezonu ise 8 gol ve 5 asistle tamamlamıştı.

Trabzonspor'da dört sezon geçiren Nwakaeme, bordo-mavili formayla toplam 145 maça çıktı. Deneyimli futbolcu bu maçlarda 48 gol atıp 34 asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...