Tgrt Haber
16 Haziran 2022 12:08 - Güncelleme : 16 Haziran 2022 13:59

Arda Güler tarihe geçecek: Mesut Özil dünya devine önerdi

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, sarı-lacivertli ekipte sezonun en heyecanlandıran ismi oldu. Beklentilerin altında geçen sezonu Fenerbahçe için dikkat çekici hale getiren Arda Güler, transfer döneminin de en çok konuşulan futbolcuların başında geliyor. Birçok kulüple ismi anılan 17 yaşındaki yıldız adayı için Avrupa'nın dev kulübü devreye girdi. Arsenal, Arda Güler'in transferi için Mesut Özil'e danıştı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Arda Güler tarihe geçecek: Mesut Özil dünya devine önerdi
Fenerbahçe,Arda Güler,Arsenal,transfer

Futbolda 2021-2022 sezonunu beklentilerin altında tamamlayan Fenerbahçe, İsmail Kartal ile gelen sinerjiyle seri galibiyetler aldı ve sezonu ikinci sırada tamamlamayı başardı.

Sarı-lacivertlikler gelecek sezon için Jorge Jesus ile çalışmalarına başladı. Portekizli dünyaca ünlü teknik direktör ile imzalayan sarı-lacivertli ekip, gelecek sezonun kadro yapılanması için de hazırlıklarını sürdürüyor.

Fenerbahçe'nin en çok göze çarpan isimlerinden birisi olan Arda Güler, Avrupa'nın devlerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Şu ana kadar transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan 17 yaşındaki genç yıldız, Borussia Dortmund ile sıklıkla anılmıştı.

Ancak Jorge Jesus'un da yeni sezonda daha fazla şans vermesi beklenen Arda Güler için bomba bir iddia ortaya atıldı.

MESUT ÖZİL DEVREDE

Bu sezon kendini gösteren Arda Güler için Mesut Özil'den fikir alındı. 17 yaşındaki genç yıldız için başta Arsenal olmak üzere birçok kulüp Türkiye'ye scout ekiplerini göndermişti.

İngiliz devi Arda Güler için Kanarya'nın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe, genç yıldız adayı Arda Güler için bonservis bedelini çok yüksek tutuyor.

Arda Güler tarihe geçecek: Mesut Özil dünya devine önerdi

25 MİLYON STERLİN!

İngiliz basınında yer alan habere göre, Mesut Özil'in de olumlu sözler sarf ettiği Arda Güler için sarı-lacivertliler 25 milyon sterlin bonservis bekliyor. Haberin devamında Arsenal'in bu bonservis bedelini ödemeyi göze alabileceği ifade edildi.

Premier Lig'in 6 büyük takımı arasında yer alan Arsenal, Arda Güler'i kadrosuna katma konusunda ısrarcı...

TARİHE GEÇECEK!

Yıldız oyuncu, haberde bahsi geçen 25 milyon sterlin bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den ayrılırsa sarı-lacivertli ekibin tarihine geçecek.

Arda Güler, Fenerbahçe'nin en yüksek bedelle sattığı oyuncu olmayı başaracak. Kanarya'da şu ana kadar satış rekorunu elinde tutan isim, 21 milyon Euro ile Elvir Bajic.

Arda Güler bu sezon Fenerbahçe formasıyla 16 resmî maçta toplam 373 dakika süre buldu. 17 yaşındaki genç futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.

Arda Güler, 2005 doğumlu futbolcular arasında güncel piyasa değeri en yüksek olan futbolcu oldu. Genç ismi 4 milyon euro bedelle Noah Mbamba ve Roger Fernandes ikilisi takip etti. (Akşam)

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...