Tgrt Haber
06 Haziran 2022 15:12 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 15:35

Arda Güler'e Fransız devi PSG kanca attı!

Son dakika transfer haberi: Borussia Dortmund, Arsenal gibi takımlarla da adı anılan Arda Güler için son iddia futbolseverleri heyecanlandırdı. Fransız devi Paris Saint-Germain, Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç yıldız adayı Arda Güler'e talip oldu. Eğer bu transfer gerçekleşirse genç Arda, Messi ile birlikte forma giyecek!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TRT Spor
Arda Güler'e Fransız devi PSG kanca attı!
Fenerbahçe,PSG,Lionel Messi,Arda Güler

Fenerbahçe'deki performansıyla göz dolduran genç yıldız adayı için bir dev daha sıraya girdi. TRT Spor'dan Barış Yurduseven'in geçtiği habere göre PSG, Arda Güler için girişimlere başladı.

GÖRÜŞMELER UZUN SÜREDİR DEVAM EDİYOR

Lionel Messi'nin de forma giydiği PSG'nin Arda Güler'i istediğini kaydeden Yurduseven, PSG ile görüşmelerin uzun süredir devam ettiğini belirtti. Bu sezon sonradan dahil olduğu birçok maçın kaderini değiştiren Arda Güler, sezonun son haftalarına doğru sakatlanmış ve formasından uzak kalmıştı.

17 yaşında olduğu için FIFA talimatları gereği maksimum 3 yıllık sözleşme imzalayabilen Arda Güler için Fenerbahçe, 30 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi belirledi.

PSG'nin bu ücreti yatırması halinde Arda Güler'i direkt transfer etme hakkı bulunuyor.

Arda Güler'e Fransız devi PSG kanca attı!

SADECE PSG DEĞİL

PSG'nin istediği Arda Güler için birçok dünya devi de yakın takipte... Arsenal, Liverpool, Manchester City gibi İngiliz kulüpleri, sezon içerisinde Arda Güler'i birçok maçta yakından takip etti.

PİYASA DEĞERİNİ KATLADI!

Bu sezonun başında Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın verdiği şansı çok iyi değerlendiren Arda Güler, İsmail Kartal döneminde de iyice vites yükseltmişti. 2005 doğumlu oyuncu bu sezon 24 maçta toplam 1.047 dakika süre aldı. Genç oyuncu buna karşın 7 gol atıp, 11 de asist yapmayı başardı. On numara pozisyonunda oynayan Arda Güler, kanatlarda da görev alabiliyor.

Arda Güler son 1 yılda piyasa değerini tam 60 katına çıkarmış ve kendi yaş grubunda bu alanda dünyanın zirvesine yerleşmişti. 17 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi ise 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Kaynak: TRT Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...