Tgrt Haber
30 May 2014 11:10

Arda Turan transfer haberlerine açıklık getirdi

Arda Turan hakkında çıkan transfer dedikodularını değerlendirdi.

Arda Turan transfer haberlerine açıklık getirdi
arda turan,transfer,açıklama,dedikodu,barcelona,atletico madrid,

Atletico Madrid’in yıldızı milli futbolcu Arda Turan, “2017 yılına kadar kontratım var. Atletico Madrid’de, kendimi ailemin yanında gibi hissediyorum. Ben bu transfer konusu hakkında konuşmak istemiyorum" dedi.Arda Turan, Atletico Madrid Başkanı Enrico Serezo, Genel Menajer Miguel Anhen Hil Marine ve takım arkadaşı Fernando Qabi ile Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de bir davete katıldı.
“BİZ TEK MİLLET İKİ DEVLETİZ”
Davette açıklamalarda bulunan Atletico Madrid’in yıldız futbolcusu Arda, Azerbaycan’ın kendi ülkesi gibi olduğunu dile getirerek, “İlham Aliyev’e çok teşekkür ederim, takımımıza bu kadar destek verdiği için. Atletico Madrid ailesinin bir parçası olarak Azerbaycan ismini göğsümüzde taşıdığımız için gurur duyuyorum. Biz tek millet iki devletiz. Hem Türk milletini hem de Azeri halkını temsil ediyorum ben” diye konuştu.
“GÜZEL ŞEYLER KAZANDIK BU SENE”
Bir gazetecinin, başka takımlardan teklif alıp almadığını sorması üzerine Arda Turan, şu şekilde konuştu:“2017 yılına kadar kontratım var. Atletico Madrid’de, kendimi ailemin yanında gibi hissediyorum. Ben bu transfer konusu hakkında konuşmak istemiyorum. Güzel şeyler kazandık bu sene. Kardeş ülkedeyiz ve onun keyfini çıkarıyoruz. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.
“SPORTİF BAŞARI BAZEN OLABİLİR, BAZEN OLMAYABİLİR”
Arda, Azerbaycan’da bir dönem teknik direktörlük yapan Mustafa Denizli hakkında da tecrübeli hoca Denizli’nin, Türk futbol tarihinin en önemli antrenörlerinden biri olduğuna değinerek “Kendileri çok saygın insanlardır. Çok değerliler. Futbolun içerisinde böyle şeyler var. Sportif başarı bazen olabilir bazen olmayabilir. Futbol da böyle şeyler olabilir” şeklinde konuştu.Öte yandan milli futbolcu Arda Turan, takımı Atletico Madrid ile Şampiyonlar Ligi’nde çok iyi bir iş başardıklarını ancak şampiyon olsalardı daha iyi olacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...