Tgrt Haber
21 Ocak 2022 07:21

Arda Turan'dan acı sözler! Lig gitti, utanıyorum

Galatasaray, evinde Kasımpaşa'ya yenildi. Ligi, şampiyonluğu kaybettiklerini belirten Arda Turan, "Bu durumdan utanıyorum, anne-babamın telefonlarını açamıyorum" dedi. Trabzonspor maçıyla ilgili de konuşan Turan, "Trabzonspor ligin en iyilerinden biri. Çok zor ama pazar günü seyircimizden destek istiyoruz." diye konuştu.

Arda Turan'dan acı sözler! Lig gitti, utanıyorum
arda turan,,galatasaray,,kasımpaşa,,süper lig,

Galatasaray kelimenin tam anlamıyla kâbus görüyor. Halil'le öne geçen Torrent'in takımı Donk, Umut Bozok ve Varga’nın golleriyle bir şok daha yaşadı, düşme korkusunu iyiden iyiye hissetmeye başladı. 

Bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, evinde Kasımpaşa ile karşılaştı. Cimbom, öne geçmesine rağmen bu avantajını koruyamadı. Fark yiyen Aslan’daki kan kaybı kritik seviyeye ulaştı.

Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından ikinci sınavına çıkan Domenec Torrent yönetimindeki Galatasaray yine sahadan puansız ayrıldı. Kendi taraftarı önünde etkisiz bir oyun sergileyen sarı kırmızılılar âdeta galibiyeti unuttu. Son 11 maçında sadece bir kere kazanabilen Aslan her hafta oynadığı futbolla bir önceki haftayı aratmaya devam ediyor. Düşme potasına giderek yaklaşan Cimbom’da taraftarın sabrının tükenmesi de oyuncuların üzerindeki baskıyı arttırıyor.

SKORU TUTAMADI

Maça Kasımpaşa daha baskın başladı. 3. ve 7. dakikalarda deplasman ekibi gole çok yaklaştı. Takım olarak kendi yarı sahasına çekilen Galatasaray, 39’da ilk tehlikesinde golü buldu. Morutan’ın hızlı atağında topla buluşan Halil önce rakibini geçti sonra topu ağlara yolladı:1-0. İlk yarının son dakikasında Donk önünde bulduğu fırsatı değerlendirdi:1-1. 56’da Kerem direğe takıldı, 60’da Umut durumu 2-1’e getirdi. Son sözü 90+5’te Varga söyledi: 3-1.

MACERA DOLU

Domenec Torrent çok zor bir zamanda teknik direktörlük koltuğuna oturdu. Fatih Terim gibi bir ikonun yerine düşüşte bir takımı devir aldı. Eksikler de çok. Ama düşme hattına bu kadar yaklaşmışken İspanyol teknik adamın dün aldığı risk herhalde macera olarak adlandırılabilir. Aytaç gibi deneyimli, Bartuğ gibi formaya aç iki orta saha varken Aanholt ve Alpaslan’ı ortada oynatmanın sonucu, sarı kırmızılılar ne hücumda pas trafiği yapabildi ne de savunmayı tutabildi.

ANNE-BABAMIN TELEFONLARINA ÇIKAMAZ OLDUM

Arda Turan maçın ardından acı konuştu: Çok zor durumdayız. Ligi, şampiyonluğu kaybettik. Bu durum bize yakışmıyor. Utanmalıyız. Utanıyorum. Kariyerimin en kötü günlerini yaşıyorum. Buradan takım arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Kendi aramızda konuşarak olmuyor. Bu formanın değerini bilmeliyiz. Galatasaray taraftarı olarak kendi annemin babamın telefonlarını açamıyorum. Trabzonspor ligin en iyilerinden biri. Çok zor ama pazar günü seyircimizden destek istiyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...