Tgrt Haber
10 Ocak 2022 07:09

Arda Turan’ın göbeği İspanya’dan da göründü!

Galatasaray'ın Giresunspor'a mağlup olduğu maçın ardından kilo aldığı yönünde eleştiriler yöneltilen takım kaptanı Arda Turan, fiziki görüntüsü ile bir dönem forma giydiği İspanya’da da spor gazetelerine haber konusu oldu.

Arda Turan’ın göbeği İspanya’dan da göründü!
arda turan,galatasaray

Yaklaşık 5 aydır sahalardan uzak olan Arda Turan, sakatlığının ardından ilk defa Giresunspor maçının ikinci yarısında şans buldu. Kurtarıcı olarak sahaya giren Arda Turan’nın göbekli hali “Arda’dan önce göbeği sahalara döndü” yorumlarının yapılmasına neden oldu. Hatta taraftarlar, futbolcunun jübile zamanının geldiği yönüne yorumlar yaptı.

İspanyol medyasının yorumları ise şöyleydi: Marca, deneyimli futbolcu için “Arda’nın hâli şaşırtıcı” yorumunda bulunurken İspanyol spor gazetesi AS’ta ise “Fazla kilolu ve gölgelerin peşinden koşan Arda imajının görüntüleri tüm dünyaya yayıldı” ifadeleri kullanıldı. Arda’nın Atletico Madrid’deki günlerine atıfta bulunan Mundo Deportivo gazetesi ise “Atletico'da görmeye alıştığımız Arda'dan daha kiloluydu” yorumunda bulundu.

‘VAZGEÇMEK YOK’

Kilo aldığı yönünde eleştiriler yöneltilen takım kaptanı Arda Turan, sosyal medya hesabından bu yorumlara cevap verdi. Yıldız oyuncu ise "Galatasaray için mücadele etmekten vazgeçmeyeceğim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...