Tgrt Haber
24 Ocak 2022 22:19

Galatasaray aradığı stoperi Fransa'da buldu! Alvaro Gonzalez kimdir?

Son dakika haberi Galatasaray: Süper Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçların ardından küme düşme hattına yaklaşan ve taraftarın tepkisini çeken Galatasaray, ara transfer çalışmalarına hız verdi. Fransa basınında çıkan haberlere göre; sarı-kırmızılıların, Marsilya'da gözden düşen 32 yaşındaki savunma oyuncusu Alvaro Gonzalez'i gündemine aldığı öne sürüldü.

Galatasaray aradığı stoperi Fransa'da buldu! Alvaro Gonzalez kimdir?
​Süper Lig,Galatasaray,Marsilya,Alvaro Gonzalez

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Birçok bölgeye takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılar için Fransa'dan bomba bir iddia geldi.

CİMBOM'A SICAK BAKIYOR!

RMC Sport'da yer alan habere göre; savunmasını güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın Marsilya'da gözden düşen 32 yaşındaki defans oyuncusu Alvaro Gonzalez'i gündemine aldığı kaydedildi. Galatasaray'ın, İspanyol savunma oyuncusu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunmaya hazırlandığı ifade edildi. Başkan Pablo Longoria ve teknik direktör Jorge Sampaoli tarafından takımda istenmeyen Gonzalez'in de sarı-kırmızılılara sıcak baktığı öne sürüldü.

ALVARO GONZALEZ KİMDİR?

Futbola Racing Santander altyapısında başlayan Alvaro Gonzalez, sonrasında Real Zaragoza, Espanyol ve Villarreal formaları giydi. 2019 yazında kiralık olarak Marsilya'ya transfer olan Gonzalez'in bonservisi ertesi sezon Fransız ekibi tarafından 4 milyon Euro karşılığında alındı.

Kulüp düzeyinde şimdiye dek 382 maça çıkan 32 yaşındaki savunmacı, 9 gol atıp 12 de asist üretti. Marsilya ile sözleşmesi 2024 yılında sona erecek 32 yaşındaki Gonzalez, bu sezon sadece 10 maçta görev yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...