Tgrt Haber
20 Haziran 2022 10:44 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 10:55

Atiba'ya Dünya Kupası yolu açıldı: Bir yıl daha Beşiktaş'ta!

Beşiktaş haberleri: Siyah-beyazlı yönetim, yabancı kuralının sabit kalması üzerine Kanadalı yıldızla sözleşme yeniliyor. Beşiktaş'ın emektar futbolcusu Atiba, bu sayede Dünya Kupası’nda da görev alabilecek...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Atiba'ya Dünya Kupası yolu açıldı: Bir yıl daha Beşiktaş'ta!
Beşiktaş,Atiba

Beşiktaş'ta gelecek sezonun transferlerinin 27 Haziran'daki sezon açılışına yetişip yetişmeyeceği kadar, Atiba’nın durumu da merak konusuydu...

Sözleşmesi sona eren 39 yaşındaki Kanadalı oyuncu yeni sezonda da siyah-beyazlı formayı giyecek. Katar'da yapılacak Dünya Kupası için milli takımdan davet bekleyecek olan Atiba'nın, formda olması önemliydi. Bu yüzden Beşiktaş'ta bir sezon daha forma giymeyi çok isteyen Atiba'ya müjdeli haber sonunda geldi.

ÖZEL HOCA İLE ÇALIŞIYOR

Siyah-beyazlı kulüp, TFF’nin yabancı oyuncu kuralını değiştirmemesi üzerine önce teknik direktör Ismael'le görüştü. Fransız teknik adamın da onay vermesi üzerine Kanadalı futbolcu ile bir yıl daha sözleşme yenilenecek.

Beşiktaş'ta 10. sezonuna hazırlanan Atiba, sezonun bitimi ile aktif futbolculuk kariyerini noktalayacak.

Tecrübeli futbolcunun kondisyonunu artırmak için bir süredir özel antrenör eşliğinde çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...