Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2023 11:14 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 13:14

Jorge Jesus'un göz bebeğine İngilizler kancayı taktı! Attila Szalai için Liverpool devreye girdi

Fenerbahçe’nin başarılı stoperi Attila Szalai için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool devreye girdi. Stoper arayışını sürdüren İngilizler sarı lacivertli kulübün kapısını çaldı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Yeni Şafak
Jorge Jesus'un göz bebeğine İngilizler kancayı taktı! Attila Szalai için Liverpool devreye girdi
fenerbahçe,szalai,jorge jesus

Ara transfer dönemindeki hareketlilik sürüyor. Bir yandan takımına takviye yakmak isteyen Fenerbahçe bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Bunlardan birisi de Fenerbahçe’nin Macar stoperi Attila Szalai. 25 yaşındaki başarılı stoper için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool devreye girdi.

LİVERPOOL GÖZÜNÜ SZALAI’YE DİKTİ

İngiliz temsilcisi Virgil van Dijk'in sakatlığı sonrası sol stoper arayışına başladı. Liverpool'un, Napoli'den Kim Min-Jae'yi transfer etmek istediği, ancak Güney Koreli stoperin yüksek maliyeti nedeniyle geri adım atarak, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Szalai'yi gündemine aldığı belirtildi.

BAŞARILI GRAFİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un göreve gelmesinin ardından tüm maçlarda forma Macar oyuncu, 1 gol ve 2 asistle oynadı. Szalai'nin sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Ayrıca 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro civarında.

 

Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...