Tgrt Haber
28 Haziran 2021 12:11

Attila Szalai İtalya yolcusu!

Fenerbahçe'nin genç Macar stoperi Attila Szalai için Serie A ekiplerinden Napoli'nin devrede olduğu öne sürüldü.

Attila Szalai İtalya yolcusu!
Attila Szalai,Napoli,Fenerbahçe

EURO 2020'de başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçeli Attila Szalai, transferin gözde ismi haline geldi. Napoli'nin 23 yaşındaki futbolcu için sarı-lacivertlilerin kapısını takas+para teklifi ile çaldığı iddia edildi.

İtalyan basınından Napoli Today sitesinin haberine göre; Napoli, yeni sezon çalışmalarını sürdürürken, transfer listesine Attila Szalai'yi de ekledi. Haberde, genç stoperin Macaristan Milli Takımı ile başarılı bir performans sergilediğine vurgu yapılırken, sürpriz bir takas iddiasına da yer verildi.

SZALAİ'YE KARŞI RUİ

Sarı lacivertlilerin sezon başı Trabzonspor'dan transfer etmesine rağmen beklediği performansı alamadığı Novak'ın yerine sol bek aradığı ve bu mevki için Mario Rui ile ilgilendiği, Napoli'nin de Szalai için bir miktar para ve Mario Rui takası önerisini masaya getirebileceği belirtildi. 30 yaşındaki Portekizli futbolcu, geçen sezon Napoli formasıyla 36 maça çıktı ve 2 asist kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...