Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Haziran 2022 15:17 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 16:05

Avrupa finalisti Mert Hakan Yandaş'a kanca attı

Fenerbahçe transferler haberleri: Fenerbahçe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'a, daha önce Rus ekibi CSKA Moskova talip olmuş ancak sarı-lacivertliler Mert Hakan'a yapılan teklifi reddetmişti. Mert Hakan Yandaş'a bu kez de, son UEFA Avrupa Ligi finalisti Glasgow Rangers talip oldu ve Fenerbahçe'ye teklif götürdü.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Avrupa finalisti Mert Hakan Yandaş'a kanca attı
Fenerbahçe,,transfer,Glasgow Rangers,UEFA Avrupa Ligi

Fenerbahçe'nin yıldız ırta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş transferin gözdesi konumunda... Başarılı futbolcu için resmi teklif ileten son ekip Rangers oldu. İskoç devi, Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

DEVLER PEŞİNDE!

Fenerbahçe'nin 2021-22 sezonunu ikinci sırada tamamlamasında başrol oynayan isimler arasında yer alan Mert Hakan Yandaş'ın talipleri artıyor. CSKA Moskova'nın resmi teklifte bulunduğu oyuncu için Atalanta, Torino gibi takımlar da temasa geçti.

İKİNCİ RESMİ TEKLİF

Mert Hakan Yandaş için CSKA Moskova'nın yaptığı 5 milyon Euro'luk teklifi reddeden Fenerbahçe, bu kez Rangers'dan resmi teklif aldı.

Akşam'ın haberine göre; İskoç devi, Mert Hakan Yandaş için ilk kez mayıs ayının başında Fenerbahçeli yetkililer ile temasa geçip oyuncunun durumunu sormuştu.

Ancak Rangers'ın Mert Hakan Yandaş için yaptığı teklif 4 milyon Euro olunca Fenerbahçe bu rakamı hiç düşünmeden reddetti. İskoç devinin teklifi, CSKA Moskova'nın da altında kalırken Fenerbahçe'nin talebi çok daha yüksek seviyede...

Rangers'ın Fenerbahçe'nin kapısını yeni bir teklifle çalıp çalmayacağı merak ediliyordu. Mert Hakan Yandaş için CSKA Moskova'nın da teklifini yükselteceği iddia edilmişti.

10 ASİST  YAPTI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 24 maça çıkan Mert Hakan Yandaş, 10 asistlik performans sergiledi. Mert Hakan'ın Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Kariyerine Oyak Renault altyapısında başlayan Mert Hakan, daha sonra Altınordu, Tire 1922, Menemen Bld., Sivasspor ve Fenerbahçe'de oynadı. Yıldız futbolcu Türkiye Milli Takım formasıyla 1 maça çıktı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...