Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ağustos 2021 09:51

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde rakipler belli oluyor! Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Sivasspor...

UEFA Avrupa Ligi’ne play-off turundan katılacak olan Fenerbahçe ile 3. ön eleme turu geçmesi durumunda Galatasaray'ın rakipleri saat 14.00’te belli olacak. Öte yandan UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimiz Trabzonspor ve Sivasspor'un da muhtemel rakipleri belli olacak.

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde rakipler belli oluyor! Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Sivasspor...
UEFA Avrupa Ligi,Avrupa Konferans Ligi,Fenerbahçe,Galatasaray,Trabzonspor,Demir Grup Sivasspor

 

Fenerbahçe'nin bu sezon sahne alacağı UEFA Avrupa Ligi'nde play-off kura çekimi bugün yapılacak. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilecek kura saat 14.00'te başlayacak. Tam 2 sezon sonra Avrupa arenasında mücadele etmeye hak kazanan Fenerbahçe'nin play-off turunda ezeli rakibi Galatasaray'la da karşılaşma ihtimali bulunuyor.

Sarı-kırmızılıların 3. eleme turunda karşılaşacağı St. Johnstone'u geçmesi halinde ezeli rakiplerin gruplar öncesi son mücadelede karşı karşıya gelmeleri söz konusu. UEFA, son yaptığı değişiklikle aynı ülke takımlarının birbirleriyle rakip olma engelini ortadan kaldırmıştı. Bu arada Fenerbahçe ve turu geçmesi halinde Galatasaray, play-off turunda ilk maçı 19, rövanşı ise 26 Ağustos'ta oynayacak.

Öte yandan Avrupa Konferans Ligi'nde üçüncü eleme turunda Norveç ekibi Molde ile karşılaşacak Trabzonspor ve Gürcistan'ın Dinamo Batum takımıyla mücadele edecek Demir Grup Sivasspor'un muhtemel rakipleri belli olacak. Avrupa Ligi 3. eleme turunu geçememesi durumunda yoluna Avrupa Konferans Ligi play-off'larında devam edecek Galatasaray'ın olası rakibi de belirlenecek. Cimbom turu geçmesi durumunda Fenerbahçe ile karşılaşabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...