Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ağustos 2021 08:22

Avrupa'da Türk gecesi: Temsilcilerimiz tur için sahaya çıkıyor

Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor Avrupa'da tur gecesine çıkıyor.

Avrupa'da Türk gecesi: Temsilcilerimiz tur için sahaya çıkıyor
avrupa ligi,fenerbahçe,trabzonspor,galatasaray,sivasspor

Temsilcilerimiz Avrupa kupalarında “tur atlama” gecesine çıkıyor. Geçen hafta oynanan ilk ayakta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi almıştık, şimdi rövanş vakti.

FENERBAHÇE’YE BERABERLİK YETİYOR

İlk ayakta tek kazanan temsilcimiz olan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanşında Finlandiya ekibi HJK Helsinki ile deplasmanda karşılaşacak. İstanbul’daki ilk karşılaşmayı 1-0 kazanan sarı lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Pelkas, Serdar Dursun, İrfan Can ve Novak forma giyemeyecek. Mesut Özil ise on birde olacak.

İLK MAÇ SONUCU: HELSINKI-FENERBAHÇE (0-1)
SAAT:19.00
STAT: Bolt Arena
HAKEM: Ivan Kruzliak (Slovakya)
YAYIN: TV8

GALATASARAY’A GALİBİYET ŞART

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turundaki temsilcilerimizden Galatasaray, Danimarka’da 1-1 berabere kaldığı Randers’ı Recep Tayyip Erdoğan Stadında misafir edecek. Gruplara kalabilmek için galibiyet şart. Aslan’da Cicaldau, Nelsson, lisans krizi hâlâ çözülemeyen Oğulcan Çağlayan ve sakatlığı bulunan Arda Turan forma giyemeyecek.

İLK MAÇ SONUCU: GALATASARAY-RANDERS (1-1)
SAAT: 21.00
STAT: R. T. Erdoğan
HAKEM: Aleksei Kulbakov (Belarus)
YAYIN: D Smart Spor

TRABZONSPOR’A İKİ FARK GEREK

Geçelim bu sezon ilk defa hayata geçen Avrupa Konferans Ligi’ne. Belki de gecenin en zor sınavını verecek Trabzon, iyi oynamasına rağmen 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Roma’ya misafir olacak. Karadeniz ekibinin Avrupa’da yoluna devam edebilmesi için iki farklı kazanması şart. Fırtına’da sakatlığı süren Dorukhan ve son transfer Denswil yok.

İLK MAÇ SONUCU: ROMA-TRABZONSPOR (2-1)
SAAT: 20.00
STAT: Olimpiyat
HAKEM: Srdjan Jovanovic (Sırbistan)
YAYIN: ATV

SİVASSPOR’DA BEŞ EKSİK VAR

Play-Off turundaki diğer maçta DG Sivasspor, sahasında 2-1 mağlup olduğu Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak. Buraya gelene kadar Petrocub ve Dinamo Batum’u geçen Yiğidolar yoluna devam etmesi için iki farklı kazanmak mecburiyetinde. Kadroda Caner Osmanpaşa, Appindangoye, Erdoğan Yeşilyurt, Henrique ve Goutas olmayacak.

İLK MAÇ SONUCU: KOPENHAG-SİVASSPOR (2-1)
SAAT: 20.00
STAT: Parken
HAKEM: Lawrence Visser (Belçika)
YAYIN: TRT SPOR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...