Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Temmuz 2022 13:01 - Güncelleme : 14 Temmuz 2022 13:12

Başakşehir, Mesut Özil'i 1 yıllığına kadrosuna kattı

Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'den ayrılan Mesut Özil'le 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncu için kulüp tesislerinde imza töreni düzenledi. Özil, "Bir Fenerbahçeli olarak, Fenerbahçe haricinde bir kulübe gidebilirdim. O da Başakşehir'di. Hedefim sadece futbol oynamak" ifadelerini kullandı.

Başakşehir, Mesut Özil'i 1 yıllığına kadrosuna kattı
Mesut Özil,Başakşehir

Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'de isteneni veremeyen ve İsmail Kartal tarafından kadro dışı bırakılan Mesut Özil, Başakşehir'e transfer oldu. 33 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katan Başakşehir, imza töreni düzenledi.

İmza töreninde konuşan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Mesut Özil'i Başakşehir formasıyla idmanda gördüğüm an, Bild'e verdiğim röportaj aklıma geldi. Bir rüya gerçekleşti. Mesut Özil gibi futbol tarihinde yer etmiş bir Türk futbolcu yok. Mesut Özil'e 2 yıllık sözleşme önerdim ama kendisi 1+1 yıllık yapalım, seneye tekrar değerlendiririz başkanım dedi. Buna da saygı duyduk" ifadelerini kullandı.

Başakşehir, Mesut Özil'i 1 yıllığına kadrosuna kattı

Başakşehir'e geldiği için mutlu olduğunu kaydeden Mesut Özil ise "Diyebilecek çok şey var aslında. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Sadece futbola odaklı bir aile ortamı var. Benim de tek hedefim futbol oynamak. O yüzden buranın doğru adres olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...