Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 May 2014 21:24

Bayern Münih'in yeni formaları belli oldu

Bayern Münih, gelecek sezonki formalarını tanıttı.

Bayern Münih'in yeni formaları belli oldu
İşte Bayern'in yeni formaları!, AVRUPA LİGLERİ haberleri, AVRUPA LİGLERİ,

Bundesliga'da bu sezon 24. şampiyonluğunu kutlayan Bayern Münih'te, futbolcuların, 2014-2015 sezonunda iç sahada giyeceği yeni formalar Adidas firması tarafından hazırlandı.

Kulübün resmi internet sitesinden açıklamada, Bayern Münihli futbolcuların yarın VfB Stuttgart ile oynayacağı sezonun son maçında yeni formayı giyeceği ifade edildi. Sezonun 27. haftasında şampiyonluğunu ilan eden  Bayern Münih'e yarın kendi sahasında şampiyonluk kupası da verilecek.

Bavyera ekibinin yeni formasının renkleri kulübün armasında yer alan kırmızı, beyaz ve maviden oluşuyor. Formanın ön kısmı kırmızı ve mavi renkteki çubuklu tasarımıyla dikkati çekiyor. Boynun arka kısmında Bayern Munih'in "Biz Kimsek Oyuz" (Mia San Mia) sloganı yer alıyor.

Yeni formalar hakkında konuşan Bayern Münih'in savunma oyuncusu David Alaba, kırmızı, mavi ve beyaz renklerin Bayern Münih'e ait olduğunu belirterek, ''Yeni formalarla maçlara çıkmak, takımım ve taraftarlar için mücadele etmek için sabırsızlanıyorum'' ifadesini kullandı.

Çubuklu tasarımlı yeni forma, 1968-1969, 1995-1996 ve 1996-1997 sezonlarında Bayern Münihli oyuncular tarafından giyilenlerle benzerlik taşıyor.

Yeni formaların, Almanya'da, Bayern Münih'in internet sayfasından ve taraftar mağazalarından satışa sunulduğu kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...