Tgrt Haber
05 Ocak 2022 19:31

Beklenen görüşme gerçekleşti! İşte Joachim Löw'ün Fenerbahçe'den istekleri...

Son dakika Fenerbahç haberi: İlk devrede alınan kötü sonuçlar sonrası teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe yeni hocasını arıyor. Birçok isimle temas halinde olan sarı-lacivertlilerde listenin başında yer alan Joachim Löw için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Löw, Fenerbahçe cephesi ile online bir görüşme gerçekleştirirken kulüpten taleplerini de sıraladı.

Beklenen görüşme gerçekleşti! İşte Joachim Löw'ün Fenerbahçe'den istekleri...
Fenerbahçe,Ali Koç,Mesut Özil,Almanya,Joachim Löw,İsmail Kartal,Slaven Bilic

Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor... Ajansspor'un haberine göre; Başkan Ali Koç hem Bilic hem de Löw ile birebir görüşme yaptı ve kararını Çarşamba günü verecek. Hedef Adana Demirspor maçında stada yeni hocayı getirmek.

ÖZİL ALMANYA'YA MI GİTTİ?

Mesut Özil'in Almanya'ya gittiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.. Son birkaç gündür antrenmanlara çıkmayan ve sık sık salonda çalışıyor denilen Mesut Özil'in, Almanya'ya Joachim Löw ile bir görüşme yapmak için gittiği iddiaları camia içinde yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Takım idman fotolarında yer almayan Mesut Özil'in, Almanya'da Löw ile bir araya geldiği ve takım ile ilgili detaylı görüşme yaptığı belirtildi.

İSMAİL KARTAL'DAN LÖW'E BİLGİ

Kulüp içinde Mesut nerede sorusuna sık sık içeride salonda birebir çalışma yapıyor cümlesi basına defalarca servis edilirken, tek kare fotoğrafının siteye konmaması dikkat çekti. Öte yandan, yardımcı kadroda yer alması kesinleşen İsmail Kartal da, sık sık Löw ile görüşme yaptı ve takım ile ilgili bilgiler verdi.

ALİ KOÇ, LÖW İLE ONLİNE GÖRÜŞTÜ

Başkan Ali Koç, Kovid-19'a yakalanmasaydı birebir görüşme yapmak üzere Almanya'ya giderek Löw ile yüz yüze görüşecekti. Sağlık sorunu yüzünden görüşme online olarak akşam geç saatlerde gerçekleşti.

İşte masada yer alan görüşmenin detayları:

1) 2.5 yıllık sözleşme.

2) Yıllık 4.5 milyon Euro garanti ücret.

3) 4-5 yardımcısı ile gelme garantisi. Ve yardımcılarının maaşları kulüp tarafından ödenecek. Yardımcılar için ödenecek olan rakam ise 3 milyon Euro civarında.

4) Futbol tamamen Löw'e bağlanacak.

5) Takıma önümüzdeki sezon için 5-6 transfer takviyesi garantisi verildi.

6) 30 ile 35 milyon Euro'luk transfer bütçesi garantisi sunuldu.

BILIC HABER BEKLİYOR

Löw ile anlaşılamaması durumunda, defalarca görüşülen ve anlaşmaya varılan Slaven Bilic ise yönetimden haber bekliyor. Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile sık sık görüşen ve Çin macerasını sona erdiren Hırvat teknik adam, yönetimin çağrısını bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...