Tgrt Haber
22 Nisan 2014 19:02

Benfica'ya bir kötü haber daha

Portekiz futbol kulübü Benfica'nın kanat oyuncusu Salvio, kolundaki kırık nedeniyle sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyecek.

Benfica'ya bir kötü haber daha
Benfica'ya bir şok daha, Benfica, Salvio,

Portekiz Premier Lig'in bitimine 2 hafta kala  şampiyonluğunu ilan eden Benfica, defans oyuncusu Silvio'dan sonra Arjantinli  kanat oyuncusu Eduardo Salvio'nun da sezonu kapattığını açıkladı. UEFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Benfica'nın  Olhanense'yi 2-0 yenerek şampiyonluğu garantilediği ligin 28. haftasındaki maçta  sakatlanan Eduardo Salvio'nun, sol kolunda kırık tespit edildi. Ameliyat olacak 23 yaşındaki futbolcu, ligin kalan bölümü haricinde  2010 ve 2012'de Atletico Madrid ile şampiyon olduğu, geçen sezon ise Benfica  formasıyla finale yükseldiği UEFA Avrupa Ligi'nde de kulübünü yalnız bırakacak. Takımın Portekizli defans oyuncusu Silvio da 10 Nisan'da AZ Alkmaar'ı  2-0 yendikleri UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçının ilk dakikasında takım  arkadaşı Luisao ile çarpışması sonucu sezonu kapatmıştı. Benfica, 24 Nisan Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk  maçında İtalya'nın Juventus takımını konuk edecek.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...