Tgrt Haber
28 Haziran 2022 08:17 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 08:29

Berke Özer ezeli rakibe gidiyor: Anlaşma sağlandı!

Transfer haberleri: Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmek için transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Trabzonspor, Fenerbahçe ile sözleşmesinin bitmesinin ardından ayrılan Berke Özer’i transfer ediyor. Anderlecht’in de talip olduğu 22 yaşındaki kaleci ile masaya oturan bordo-mavililer, prensip anlaşmasına vardı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Berke Özer ezeli rakibe gidiyor: Anlaşma sağlandı!
Berke Özer,Fenerbahçe,Trabzonspor,transfer

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesinin bitmesinin ardından Berke Özer ile yollar ayrılmıştı. Genç kaleci, 2018 yılında Ali Koç'un başkanlık dönemindeki ilk transferlerindendi...

Berke Özer, sezonun bitmesinin ardından sarı-lacivertli takıma veda etti.

22 yaşındaki futbolcunun adı birçok kulüple anılıyordu. Özellikle Avrupa'dan önemli talipleri olduğu ifade edilen 1.91 boyundaki file bekçisinin Belçika ekibi Anderlecht ile anlaştığı öne sürülmüştü.

FIRTINA ANLAŞTI!

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda yedek kalecileri Erce Kardeşler ve Arda Akbulut'a transfer izni veren Trabzonspor'un Uğurcan Çakır'ı da kadrosunda tutması zor görünüyor. Fotomaç'ın haberine göre; Bordo-mavililer, bu doğrultuda Fenerbahçe'den ayrılan Berke Özer'i renklerine bağlıyor.

Fenerbahçe'de oyandığı dönemde adı Atletico Madrid gibi Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılan 22 yaşındaki kaleciyi Anderlecht de istiyor. Ancak bordo-mavili yönetimin elini çabuk tutarak 1.91 boyundaki eldiven ile masaya oturduğu ve mutlu sona yaklaştığı belirtiliyor.

Yıldız futbolcunun yakın zamanda yeni takımının resmiyet kazanması bekleniyor.

2.5 MİLYON EURO'YA ALINMIŞTI

Berke Özer 2018 yazında Fenerbahçe'ye Altınordu'dan transfer olmuştu. Sarı-lacivertli takım bu transfer için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

Berke Özer bu sezon Süper Lig'de 14 maça çıktı. Bu maçlarda filelerinde 17 gol gördü. Sarı-lacivertliler ile toplamda 19 maça çıkan Berke, bu karşılaşmaların 5'inde kalesini gole kapatırken, 20 gole de engel olamadı.

2000 doğumlu oyuncunun piyasa değeri 3.5 milyon Euro...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Engin29 Haziran 2022 07:09

Yalan haber

Sonraki Haber Yükleniyor...