Tgrt Haber
26 Ocak 2022 07:08

Beşiktaş 3 futbolcuya 5 yıllık imza attıracak

Altyapıya ağırlık veren Beşiktaş elindeki cevherleri kaptırmaya niyetli değil. Siyah beyazlılar üç futbolcuya da kısa sürede beşer yıllık imza attıracak

Beşiktaş 3 futbolcuya 5 yıllık imza attıracak
beşiktaş,,süper lig,,ersin destanoğlu,,rıdvan yılmaz,,serdar saatçi,

Son dönemde, takımda artan hastalık ve sakatlıklar yüzünden altyapıdan çıkardığı oyunculara şans veren Beşiktaş, gençlik operasyonuna devam edecek. Sergen Yalçın’ın ardından takımın başına geçen Önder Karaveli de altyapıya dönüş sisteminde kilit rol oynuyor. Elindeki genç yıldızları kaptırmak istemeyen siyah beyazlılar kaleci Ersin Destanoğlu, stoper Serdar Saatci ve sağ bek Rıdvan Yılmaz’la görüşmelere şimdiden başladı. Beşiktaş, Ersin, Serdar ve Rıdvan’la sözleşme uzatacak.

LARİN ŞARTLARA BAĞLI

Beşiktaş’ın yeni sportif direktörü Ceyhun Kazancı, her üç oyuncuyla da görüşerek yönetimin uzun süreli sözleşme fikrini iletti. Önümüzdeki yıl sözleşmeleri bitecek olan oyuncularla 2027’ye kadar mukavele imzalanacak. Bu arada takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Cyle Larin ile ilgili olarak Kazancı “Sözleşme imzalamadığımız için oynatmadığımız iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Doğru ekonomik şartlar olursa yola devam ederiz” dedi.

AYRILMAYACAKLAR

Altyapıdan gelip Beşiktaş’ta 11’in değişmez isimleri olan Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz, uzun süre daha birlikte siyah beyazlı formayı terletecek gibi görünüyor. Kazancı “Hedefimiz 25 kişilik kadroda 7-8 altyapı oyuncusu olması” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...