Tgrt Haber
20 Kasım 2021 08:25

Beşiktaş Alanya deplasmanına sıkıntılı çıkıyor: Eksik çok

Beşiktaş, Alanya deplasmanına sıkıntılı çıkıyor. Siyah beyazlılarda Batshuayi ve Salih hasta, Gökhan Töre sakat, N’Sakala kadro dışı. Uzun bir yolculuk yapan Atiba ve Larinde yol yorgunu.

Beşiktaş Alanya deplasmanına sıkıntılı çıkıyor: Eksik çok
beşiktaş,,alanyaspor,,süper lig,

Son şampiyon Beşiktaş zirveyle arasındaki puan farkının açılmaması için Alanya deplasmanında mutlak üç puan hedefliyor. Takımı kriz ortamlarından çıkarmada başarılı olan teknik direktör Sergen Yalçın bu kritik karşılaşma öncesi sıkıntılı. Siyah beyazlılarda Batshuayi gibi Salih Uçan da hastalandığı için kadrodan çıkarıldı. Sakatlığı devam eden Gökhan Töre’nin yanı sıra kadro dışı bırakılan N’Sakala da kafilede yer almadı.

ALEX YA DA CAN

Yaklaşık 20 saatlik bir yolculuk sonrası Kanada’dan dönen Atiba ve Larin ise yol yorgunu. Bu yüzden Sergen Yalçın bu iki oyuncuyu kulübede oturtmayı planlıyor. Oyuncularından sıkı savunma anlayışı ve rakibin hızlı hücumcularına karşı sabırlı ve dikkatli bir oyun isteyen başarılıteknik adam, orta alandaAlex Teixeira ve Can Bozdoğan arasında ise kararsızlık yaşıyor. Ancak daha tecrübeli olan Alex formaya daha yakın gözüküyor.

HEDEF 3 PUAN

Son hazırlıklarını sabah yaptığı çalışmayla Ümraniye’de tamamlayan Beşiktaş, öğleden sonra ise Alanya’ya hareket etti. Teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncularına “Galibiyetten başka sonuç istemiyorum” uyarısında bulundu.

Beşiktaş Alanya deplasmanına sıkıntılı çıkıyor: Eksik çok

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...