Tgrt Haber
09 Haziran 2014 19:47

Beşiktaş bombayı patlatıyor

Yeni sezon öncesinde kadrosunda köklü bir değişikliğe başlayan Beşiktaş, gönderilecek isimlerin yerine yenilerini bulmak için düğmeye bastı.

Beşiktaş bombayı patlatıyor
beşiktaş, rubin kazan, transfer,

 Geçen sezon başında Rusya Premier Lig ekibi Rubin Kazan'dan 7.5 milyon Euro'luk (22 milyon TL) opsiyon bedeliyle kiralanan ancak bu miktarı ödemeye yanaşmayan Siyah-Beyazlılar, genç oyuncuyla büyük ölçüde yolların ayrılmasının ardından arayışlara başladı. Sağ kanat için birçok oyuncuyu gündemine alan Kara Kartal'ın son olarak Portekiz devi Porto'nun 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Silvestre Varela'da karar kıldığı öğrenildi. Portekiz'in saygın gazetelerinden Record'un haberine göre, yeni sezonda Porto'da olmaya sıcak bakmayan deneyimli futbolcuyla, Beşiktaş'ın yanında, İtalyan ekibi Genoa ve İngiliz temsilcisi West Ham United'ın da ilgilendiği açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...