Tgrt Haber
01 Haziran 2022 07:39 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 07:55

Beşiktaş, Can Bozdoğan'ı elinden kaçırdı!

Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş, Can Bozdoğan için 1.8 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmadı. Kartal, Schalke'ye 1 milyon önerdi, Alman ekibi 1.5 milyon Euro’da ısrarcı...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş, Can Bozdoğan'ı elinden kaçırdı!
,Can Bozdoğan,Beşiktaş

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında Schalke 04'ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Can Bozdoğan'ın satın alma opsiyonunun süresi doldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş ile Schalke arasındaki sözleşmede yer alan 1.8 milyon Euro'luk satın alma hakkı siyah-beyazlı kulüp tarafından kullanılmamıştı. Kulübün elinde 21 yaşındaki orta saha ile yapılmış olan 4 yıllık kontrat da mevcuttu. Ancak Beşiktaş 1.8 milyon Euro'yu ödemek istemedi.

BEŞİKTAŞ ÖNCELİK HAKKINI KAYBETTİ!

Genç orta saha için siyah-beyazlılar bonuslarla birlikte 1 milyon euro önerdi ancak Alman ekibi 1.5 milyon Euro net ücretten aşağı düşmedi.

Bugün itibarıyla Beşiktaş, opsiyonu son gününde de kullanmadığı için Can Bozdoğan'da artık öncelikli bir hakkı kalmadı, 4 yıllık kontrat da devreden çıkmış oldu.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor da genç oyuncunun durumunu yakından takip ediyor ve fırsat transferi olarak görüyor. Oyuncunun ilk tercihi Beşiktaş'ta kalmak olsa da siyah-beyazlılar opsiyonu kullanmadı ve kulübü ile anlaşmak zorunda...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...