Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ağustos 2021 15:43

​Beşiktaş, Gedson Fernandes ile anlaştı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberine göre; 3 kulvarda mücadele edecek Beşiktaş, güçlü bir kadro kurmak istiyor. Siyah-beyazlılar,savunma hattında Kaan Ayhan'a imza attırmak isterken, orta sahada da oyunu iki yönlü oynayabilen, dinamik ve kreatif bir oyuncu arıyordu. Bu bağlamda Beşiktaş, gündemine geçtiğimiz sezon Galatasaray'da da forma giyen Benficalı Gedson Fernandes'i almıştı. İtalyan gazeteci Rudy Galetti'nin haberine göre Beşiktaş, Gedson Fernandes için transferde anlaşmaya vardı.

​Beşiktaş, Gedson Fernandes ile anlaştı! Son dakika transfer haberleri
Beşiktaş,Gedson Fernandes,Benfica

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olmasından dolayı güçlü bir kadro kurmak istiyor. Savunma ve orta saha transferine yönelen Kara Kartal'da Kaan Ayhan için görüşmeler sürerken, Gedson Fernandes'te de önemli bir gelişme yaşandı.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

İtalyan gazeteci Rudy Galetti'nin haberine göre siyah-beyazlılar, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Fernandes ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş'ın, Benfica ile transfer görüşmelerine devam ettiği de kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...