Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Şubat 2022 19:05 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 22:22

Beşiktaş Gedson Fernandes'i KAP'a bildirdi!

Beşiktaş, daha önce Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı takımın da uzun süredir uğraş verdiği Gedson Fernandes'i resmen kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar, genç oyuncunun transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Beşiktaş Gedson Fernandes'i KAP'a bildirdi!
Gedson Fernandes

Beşiktaş, Gedson Fernandes transferi için Portekiz ekibi Benfica'ya 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

4+1 YILLIK SÖZLEŞME

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere transferi konusunda SL Benfica Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. SL Benfica Kulübü'ne 6.000.000 Avro transfer bedeli ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, "Oyuncu ile 1 Temmuz 2022 tarihinden başlamak üzere dört yıl artı bir yıl opsiyonlu olacak şekilde anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda elde edilecek gelir, Kulübümüz ve SL Benfica Kulübü arasında 50% - 50% olarak paylaşılacaktır.” denildi.

Gedson Fernandes, gün içinde 2021-2022 sezonunun kalan bölümünde kiralık olarak formasını giyeceği Çaykur Rizespor ile sözleşme imzalamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...