Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 10:15

Beşiktaş, Ghezzal için Leicester City ile el sıkıştı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Bir süredir Rachid Ghezzal'ın transferini bitirmek için yoğun çaba sarf eden siyah-beyazlılar mutlu sona çok yakın... Beşiktaş ile İngiliz ekibi Leicester City, Ghezzal pazarlığında el sıkıştı, transferde son pürüz ödeme planında kaldı.

Beşiktaş, Ghezzal için Leicester City ile el sıkıştı! Son dakika transfer haberleri
Beşiktaş,Leicester City,Ghezzal

Geçen sezon çifte şampiyonlukta büyük pay sahibi olan oyuncularını kaybetmek istemeyen siyah-beyazlılar yoğun bir şekilde transfer çalışmalarını sürdürüyor. En büyük beklenti Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal hattının bozulmaması.

Sabah'ın haberine göre, Rosier için Sporting'le el sıkışan Kartal, Ghezzal için Leicester City ile temaslarını sürdürüyor. İngiliz ekibinin 3 milyon euro bonservisi kabul ettiği ancak peşin ödeme şartı koştuğu ifade edildi. Beşiktaş yönetimi bu rakamı taksitle ödemek isteyince İngilizler fiyat yükseltti. Leicester City yönetimi karşı teklif olarak olarak Beşiktaş'a, "Taksit olursa 4 milyon Euro isteriz" yanıtını verdi.

29 yaşındaki yıldızın menajeri Anouir Fazuli'nin yürüttüğü görüşmelerin bir süre daha devam etmesi bekleniyor. Hedef, Cezayirli oyuncuyu İspanya kampına yetiştirmek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...