Tgrt Haber
27 Haziran 2022 07:26 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 09:26

Kartal golcüsüne kavuşuyor: İstanbul'a geliş tarihi belli oldu

Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş'ın uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü ve transferi için yoğun uğraş verdiği Wout Weghorst İstanbul'a geliyor. Hollandalı yıldız golcü salı veya çarşamba günü İstanbul'da olacak.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Kartal golcüsüne kavuşuyor: İstanbul'a geliş tarihi belli oldu
Beşiktaş,Wout Weghorst,transfer

Beşiktaş, uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Wout Weghorst transferinde mutlu sona ulaştı.

A Spor'un haberine göre Hollandalı golcü salı veya çarşamba günü İstanbul'a gelecek. 29 yaşındaki futbolcu siyah-beyazlı takımla 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza atacak.

Weghorst transferinde birçok takımın devreye girmesine rağmen Beşiktaş'ın transferdeki ısrarı ve yoğun uğraşları sonuç verdi. Yılan hikayesine dönen transfer sürecini Kartal mutlu sonla tamamlamayı başardı. Yıldız golcü yeni sezonda Beşiktaş'ın forveti olacak...

KİRALAMA BEDELİ YOK!

Burnley'in Premier Lig'ten Championship'e düşmesi sonrası, bedelsiz olarak farklı bir takıma kiralanma hakkı bulunan 29 yaşındaki forvet için kiralama bedeli ödenmeyecek.

Beşiktaş Hollandalı oyuncuya 1 yıl için 2.7 milyon Euro ödeyecek.

Geçen sezon Burnley ve Wolfsburg ile 44 maça çıkan Weghorst, 9 gol att, 4 asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...