Tgrt Haber
23 Aralık 2021 20:52

Beşiktaş harekete geçti: "Bu hakeme düdük astırın"

Son dakika haberi: Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'i arayarak, Fenerbahçe derbisinde görev yapan Fırat Aydınus'un hakemliğinin bitirilmesini istediği ifade edildi.

Beşiktaş harekete geçti: "Bu hakeme düdük astırın"
​Süper Lig,Fenerbahçe,Beşiktaş,Ahmet Nur Çebi,Nihat Özdemir,Fırat Aydınus

Süper Lig'in 17. haftasında oynanan ve 2-2 beraberlikle sona eren Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine hakem Fırat Aydınus'un performansı damga vurmuştu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, verdiği penaltı kararı ve çıkarmadığı kartlar nedeniyle siyah-beyazlı camianın tepkisini çeken Aydınus'la ilgili TFF Başkanı Nihat Özdemir'i telefonla aradığı bildirildi.

Beşiktaş harekete geçti: "Bu hakeme düdük astırın"

"BU HAKEME DÜDÜK ASTIRIN"

Ajansspor'un haberine göre; Çebi, görüşmede derbi maçta aleyhlerine verilen penaltıyla galibiyeti kaçırdıklarını bunun da sorumlusunun Fırat Aydınus olduğunu söyleyerek, "Böyle bir rezalet penaltı görmedik. Bütün kamuoyu penaltı olmadığını gördü. Gereği neyse yapın ve bu hakeme düdük astırın. Yoksa biz bu işin üstüne gideceğiz. Yazıktır günahtır" dedi.

Fırat Aydınus, derbinin ardından Merkez Hakem Kurulu tarafından kızağa çekilmiş ve Süper Lig'in 18. haftasında görev alamamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...