Tgrt Haber
15 Temmuz 2021 09:41

Beşiktaş, Kenan Karaman transferini 'yanlışlıkla' açıkladı!

Beşiktaş, forma tanıtımını resmi siteden duyururken Kenan Karaman transferini ‘yanlışlıkla’ açıkladı. Boşta olan 27 yaşındaki golcünün tanıtım organizasyonuna katıldığı ifade edildi.

Beşiktaş, Kenan Karaman transferini 'yanlışlıkla' açıkladı!
Beşiktaş,Kenan Karaman

Beşiktaş, dün akşam yanlışlıkla da olsa yeni transferini duyurdu. İstanbul Boğazı'nda düzenlenen etkinlikle yeni sezon formalarını tanıtan Beşiktaş Kulübü, resmi siteden yaptığı hatayla gündeme oturdu. Forma tanıtım organizasyonuyla ilgili olarak Beşiktaş resmi sitesinde yer alan haberde milli forvet Kenan Karaman'ın organizasyona katıldığı ifadesi kullanıldı. Adı Beşiktaş ile anılan ve bonservisi elinde olan 27 yaşındaki golcünün, henüz transferi kesinleşmemiş olmasına ramğne resmi sitedeki haberde yer alması sosyal medyanın gündemine oturdu. Hatanın fark edilmesinin ardından Kenan'ın ismi silinirken, 1+1 yıllık imza atan Mehmet Topal'ın ismi habere eklendi.

A Milli Takım ile EURO 2020'de boy gösteren ve Düsseldorf ile sözleşmesi biten Kenan Karaman ile bir kaç gün içinde resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...