Tgrt Haber
11 Temmuz 2021 19:26

Beşiktaş Kenan Karaman transferini bitirdi! 3 yıllık imza... | Son dakika transfer haberleri

A Milli Futbol Takımı'nın yıldız isimlerinden Kenan Karaman, Beşiktaş'la anlaştı. Adı birçok Süper Lig ekibiyle anılan ve Bodrum'da tatilde olan milli futbolcu birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek, kendisini siyah-beyazlı kulübe bağlayan resmi imzayı atacak.

Beşiktaş Kenan Karaman transferini bitirdi! 3 yıllık imza... | Son dakika transfer haberleri
Beşiktaş,Kenan Karaman

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Salih Uçan'ı renklerine bağlayan Beşiktaş, bir milli yıldızı daha kadrosuna kattı. Siyah-beyazlıların son olarak Fortuna Düsseldorf forması giyen ve bonservisi elinde bulunan milli futbolcu Kenan Karaman ile anlaştığı bildirildi.

TRT Spor'un haberine göre; siyah-beyazlılar 27 yaşındaki golcüyle 3 yıllık anlaşma sağladı. Milli futbolcunun transferinin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor. Sağ açık, sol açık ve forvet bölgelerinde forma giyen Kenan Karaman, geçtiğimiz sezon Alman ekibi Fortuna Düsseldorf'ta çıktığı 28 lig maçında 7 gol atıp 2 de asist yapmıştı.

Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi sona eren bu oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek olan Beşiktaş, Kenan Karaman'la 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...