Tgrt Haber
20 Haziran 2022 07:49 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 08:02

Beşiktaş kesenin ağzını açtı: Jackson Muleka teklifi belli oldu!

Transfer sezonundaki ilk hamlesini stoper hattına yapan ve Romain Saiss'i kadrosuna katan Beşiktaş, rotasını şimdi de forvet takviyesine çevirdi. Alexander Sörloth, Wout Weghorst ve Cenk Tosun'la görüşen siyah-beyazlılar son olarak Jackson Muleka'yı gündemine almıştı. Beşiktaş'ın Demokratik Kongolu golcü için teklif ettiği rakam ortaya çıktı. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş kesenin ağzını açtı: Jackson Muleka teklifi belli oldu!
Beşiktaş,Jackson Muleka,transfer

Yeni sezon öncesi ilk hamlesini defans hattına yapan Beşiktaş, Romain Saiss'i kadrosuna katmıştı. Siyah-beyazlılarda takviye ise forvet bölgesine olacak.

Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Kartal, forvet hattı için Alexander Sörloth, Wout Weghorst ve Cenk Tosun'u gündemine almıştı.

BEŞİKTAŞ'TAN MULEKA TEKLİFİ

Siyah-beyazlılarda bu isimlerle görüşmeler sürerken, listeye son olarak Jackson Muleka eklendi. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa formasıyla sergilediği performansla adından söz ettiren Demokratik Kongolu golcüyle ilk temas kuruldu.

Kartal'ın Muleka için kulübü Standard Liege'e teklif ettiği rakam ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların 22 yaşındaki Jackson Muleka için 3 milyon Euro teklif ettiği belirtildi.

Belçika basınında yer alan habere göre; genç golcünün kulübün kendisine karşı geçen sezonki tutumu nedeniyle kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği ifade edildi. Muleka'nın bu nedenle gelecek yıl kesin olarak Standart Liege'de kalmayacağı kaydedildi.

5 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Haberde ayrıca, Galatasaray'ın da Demokratik Kongolu santrfor ile ilgilendiği hatırlatılırken Standard Liege'nin Muleka'nın bonservisi için 5 milyon Euro istediği belirtildi. Belçika temsilcisinin bonservisten gelecek ücretin yarısını Muleka'yı transfer ettiği Mazembe'ye ödeyeceği için bu rakamların üzerinde durduğu ifade edildi.

14 MAÇTA 16 GOLE KATKI VERDİ!

Muleka, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa formasıyla ligde 14 maça çıktı. Genç futbolcu bu karşılaşmalarda 12 gol ve 4 asistlik bir performans ortaya koydu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...