Tgrt Haber
11 Nisan 2014 21:03

Beşiktaş, Konyaspor maçı ilk yarı geniş özeti ve ilk yarı sonucu

Süper Lig'de 29. hafta Beşiktaş Konya maçı ile açılıyor. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi gelmedi.

Beşiktaş, Konyaspor maçı ilk yarı geniş özeti ve ilk yarı sonucu
Süper Lig,Beşiktaş Konyaspor maçı ilk 11leri, Beşiktaş Konyaspor maçı kadroları, Beşiktaş Konyaspor maçı ilk 11leri, Beşiktaş Konyaspor maçı canlı,Beşiktaş Konyaspor maçı canlı anlatım, Beşiktaş Konyaspor maçı ilk yarı sonuc,

Süper Lig'de 29. haftanın açılış maçında Torku Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Konya Atatürk Stadı'nda oynana karşılaşmada Çağatay Şahan düdük çalıyor.Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı Beşiktaş 0-0 Konyaspor 45' Çağatay Şahan ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona eriyor.
43' Oğuzhan Özyakup'ın serbest vuruştan ceza sahasına gönderdiği topa penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Hugo Almeida kafa vuruşunu yapıyor ancak top kaleci Charles Itandje'ın üstüne gidiyor.
42' Ceza sahası önünde topla buluşan Olcay Şahan rakibi Jagos Vukovic ile girdiği mücadelede yerde kalıyor ve pozisyon sonrasında Jagos Vukovic sarı kart görüyor.
41' Beşiktaş İsmail Köybaşı ile gole yaklaşıyor ! Ceza sahası dışı hafif sol çaprazda topla buluşan İsmail Köybaşı yerden şutunu çekiyor ve tam köşeye giden topu Charles Itandje yine müthiş çıkarıyor.
38' Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Oğuzhan Özyakup topu ayağından fazla açınca top ceza sahası dışına açılıyor ve Torku Konyaspor savunmasının uzaklaştıramadığı top tekrar ceza sahası içerisine havalanıyor. Savunmanın kafayla tekrar uzaklaştırdığı topa ceza yayı üzerinde Olcay Şahan sağ ayağının içi ile vuruşunu yapıyor ancak top çok az farkla direğin dibinden dışarı gidiyor.
34' Oğuzhan Özyakup'ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde kafa vuruşunu yapan Atiba Hutchinson'ın vuruşu farklı şekilde auta gidiyor.
33' Ceza yayının hemen gerisinden Ramon Motta'nın şutunda tam 90'a giden topu kaleci Charles Itandje harika çıkarıyor ve topu kornere gönderiyor.
33' Ramon Motta sol kanattan atağa katılan İsmail Köybaşı'nı kaçırıyor ve ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan İsmail Köybaşı, yerden içeriye çeviriyor ancak son anda kademeye giren Selim Ay topun Hugo Almeida'ya gelmesini engelliyor ve topu kornere gönderiyor.
30' Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Ramon Motta sol kanattan Hugo Almeida'ı kaçırmak istiyor ancak Hugo Almeida için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor. Beşiktaşlı futbolcular bu karara tepkili.
30' Beşiktaş bu dakikalarda baskısını iyice arttırıyor.
28' Bu kez Beşiktaş gole yaklaşıyor. Atiba Hutchinson ve İsmail Köybaşı'nın sağlı sollu ortalarından sonra savunma tehlikeyi uzaklaştırıyor ancak sağ kanatta topla buluşan Olcay Şahan ceza yayı üzerindekş arkadaşı Veli Kavlak'ı düşünyor ve havalanan topa gelişine vuran Veli Kavlak topa istediği gibi vuramayınca top doğrudan kaleci Charles Itandje'ın üzerine gidiyor.
24' Torku Konyaspor gole çok yaklaşıyor ! Orta alandan atağı başlatan Aleksandr Hleb rakibi Veli Kavlak'ı şık bir hareketle geçtikten sonra pasını sağ kanattaki arkadaşı Ali Turan'a veriyor. Sağ kanatta köşe gönderine yakın bir noktada topla buluşan Ali Turan'ın ceza sahasına ortasında iyi yükselen Hasan Kabze müsait durumda yaptığı kafa vuruşunu kaleci Tolga Zengin harika çıkarıyor.
23' Ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Atiba Hutchinson topu sol ayağına alıp ceza sahasına ortasını yapıyor. Ceza sahası içinde topa yükselmek isteyen Hugo Almeida savunma tarafından çekildiğini düşünyor ancak Çağatay Şahan devam diyor.
21' Mehmet Güven'in ara pasıyla ceza sahası dışı sol çaprazda topa hareketlenen Hasan Kabze için bayrak bir kez daha havaya kalkıyor.
19' Savunmadan topla birlikte ileri çıkan Selim Ay'ın sağ kanattan ceza sahasına doğru gönderdiği uzun pasla ceza yayı üzerinde topla buluşan Hasan Kabze için bayrak kalkıyor.
18' Kazanılan taç atışı sonrasında sol kanatta topla buluşan İsmail Köybaşı ceza sahasına ortasını yapıyor ancak Torku Konyaspor savunması topu kafayla tehlikeli bölgenin dışına uzaklaştırıyor.
14' Sağ kanatta yaşanan top kapma mücadelesinde İsmail Köybaşı rakibi Ali Turan'a sert giriyor ve Çağatay Şahan oyunu durduruyor. Pozisyon sonrasında Ali Turan kısa süreli bir sakatlık geçiriyor.
13' Karşılaşmanın bu dakikalarında iki takım da karşılıklı top kayıpları dikkat çekiyor.
10' Djalma Campos'un kullandığı köşe vuruşu sonrasında arka direğe açılan topu Beşiktaş savunmasında Dany Nounkeu uzaklaştırıyor.
9' Hasan Kabze'nin pasıyla sağ kanatta topla buluşan Djalma Campos ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunmada Atiba Hutchinson topu kafayla dışarı gönderiyor.
8' Kaleci Charles Itandje'ın degajı sonrasında ceza sahası önünde topla buluşmak isteyen Theofanis Gekas için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
4' Marc Kibong Mbamba ile paslaştıktan sonra savunmadan ileri çıkan Ali Turan, sağ kanattaki arkadaşı Djalma Campos'u düşünüyor fakat pasın şiddetini ayarlayamayınca top doğrudan dışarı çıkıyor.
1' Çağatay Şahan ilk düdüğünü çalıyor ve karşılaşmaya konuk ekip Beşiktaş başlıyor.
11'LER
KONYASPOR: Itandje, Ali Turan, Selim, Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Mbamba, Djalma, Helb,
Hasan Kabze, Gekas.
BEŞİKTAŞ: Tolga, Atiba, Franco, Dany, İsmail, Veli, Jones, Olcay, Oğuzhan, Motta, Almeida.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Torku Konyaspor'a çirkin ve kötü tezahurat nedeniyle bir maç ceza verdi. Bu durumda Torku Konyaspor-Beşiktaş maçı kadın ve 12 yaşındaki çocuklar önünde oynanacak. Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta, sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Siyah-beyazlılar bu kritik deplasmana 5 oyuncusundan yoksun çıkacak. Beşiktaş'ta karşısında Sivok, Holosko, Ömer, Fernandes ve Ersan, Torku Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Tedavisi tamamlanan Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek Konya kafilesinde yer aldı. Ancak iki oyuncunun oynaması beklenmiyor. Teknik direktör Slaven Bilic, savunmanın ortasını Franco - Dany ikilisinden oluşturacak. Hırvat teknik adam defansın solunda İsmail Köybaşı'ya şans verecek. Savunmanın önüne Veli ve Jones'i monte edecek olan Bilic'in, sağ önde Olcay Şahan'a sol önde Motta'ya, forvet arkasında da Oğuzhan'a görev vermesi bekleniyor.
4 OYUNCU KART SINIRINDA
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesinde 4 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Siyah beyazlılarda franco, veli, olcay ve jones, torku konyaspor maçında sarı kart görürse gelecek hafta derbide forma giyemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...