Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2022 12:57

Beşiktaş milli arada gol sorununu çözecek

Son dakika Beşiktaş haberi: Beşiktaş'ın hocası Önder Karaveli 10 günlük Antalya kampında hücum planları üzerinde duracak ve siyah-beyazlı takımın gol sorununu çözemeye çalışacak.

Beşiktaş milli arada gol sorununu çözecek
Beşiktaş,Önder Karaveli

Beşiktaş’ta Önder Karaveli’nin göreve gelişinin ardından birçok sıkıntı giderildi ancak gol yollarındaki probleme henüz çare bulunamadı. Batshuayi’nin takım savunmasına sıkça yardımcı olduğu için gol vuruşu yapması gereken anlarda zayıf kaldığını tespit eden teknik heyet, yeni formüller üzerinde duruyor. Teknik Direktör Önder Karaveli Antalya’da yarın başlayacak 10 günlük kampta özellikle hücum planları üzerinde yoğun çalışmalar yaptıracak.

GOLCÜ TRANSFERİ YAPILACAK

Orta saha kurgusunu değiştirmek isteyen Karaveli’nin, çift ön liberolu sisteme geçmeyi düşündüğü öğrenildi. Bu sayede Batshuayi’den daha fazla verim alınması planlanıyor. Hücum varyasyonları konusunda orta saha oyuncularını da dinleyecek olan genç teknik adam, futbolcuların görüşlerine göre sistemde değişiklik yapmayı düşünüyor.

Ayrıca kadroya bir golcü takviyesi yapmak isteyen yönetim, transferi kampa yetiştirmek için çaba harcıyor.  

ALEX TEİXEİRA HAMLESİ

Bu sezon beklenen performansı gösteremeyen Alex Teixeira’nın kazanılması için de harekete geçildi. Malatya deplasmanında 1 gol atan Brezilyalı yıldızdan daha fazla verim alınması gerektiğini düşünen siyah-beyazlı yöneticiler, teknik direktör Önder Karaveli'den bu sıkıntıyı gidermesini talep etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...