Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Temmuz 2022 13:46 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 15:37

Beşiktaş, Francisco Montero'nun bonservisini belirledi

Transfer haberleri: Sevilla, Francisco Montero için kapıyı 6 milyon Euro'dan açtı, Real Betis 6,5’a kadar çıktı. Satış gelirinin yarısı Atletico Madrid’e gideceği için Beşiktaş yönetimi tavan fiyat belirledi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Beşiktaş, Francisco Montero'nun bonservisini belirledi
Beşiktaş,Francisco Montero,Sevilla,Real Betis,transfer

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ederken, kadrosundaki sürpriz bir isme La Liga’dan iki talip birden çıktı. Siyah-beyazlılarda fazla forma şansı bulamayan Francisco Montero’yu Sevilla ve Real Betis istiyor.

23 yaşındaki stoperin bonservisi Atletico Madrid’den 750 bin Euro'ya alınmıştı. Ancak İspanyollarla yapılan anlaşmaya göre Atletico Madrid’e oyuncunun sonraki satışından yüzde 50 pay verilecek. Sevilla ilk kapıyı çalan ekip oldu ve Kartal'a 6 milyon Eur'oluk teklifte bulundu.

BONSERVİS BEDELİ BELİRLENDİ

Yönetim bu teklifi değerlendirirken Real Betis de devreye girdi ve rakamı 6,5 milyon Euro'ya kadar çıkardı. İspanya’daki piyasayı iyi bilen sportif direktör Ceyhun Kazancı, Montero’nun çok daha yüksek bedelle satışının yapılması gerektiğini söyledi.

Satış gelirinin yarısının Atletico Madrid’e gidecek olmasından dolayı Montero’nun bonservisi 10 milyon Euro olarak belirlendi. Montero için ısrarcı olan Sevilla ve Real Betis’in önümüzdeki günlerde yeni tekliflerle siyah-beyazlıların kapısını çalması bekleniyor.

GELEN PARAYLA KAAN AYHAN

Montero’nun transferinden yüksek gelir bekleyen siyah-beyazlılar, transfer gerçekleştiğinde uzun süredir peşinden koştuğu bir isme yönelecek. Satıştan gelecek para Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan için kullanılacak. Millî stoper için İtalyan ekibi 6 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

ATIBA İMZAYI ATIYOR

Beşiktaş’ta teknik direktör Valerien Ismael ile yönetimin görüşmeleri sonucunda Atiba Hutchinson’la yola devam kararı çıktı. Taraflar yapılan sözleşme yenileme görüşmelerinde el sıkıştı. İzinde olan tecrübeli futbolcu İstanbul’a geldiğinde bir yıllık sözleşme imzalayacak.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...