Tgrt Haber
15 Ekim 2021 06:37

Beşiktaş moral arıyor

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın kritik dönemece hatasız başlamak istiyor. Son maçlarda üzülen camianın yüzünü güldürmek isteyen Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, "Başakşehir maçıyla birlikte 'ligin en iyi takımı'nı gösterelim" dedi.

Beşiktaş moral arıyor
başakşehir,,beşiktaş,,süper lig,

Beşiktaş millî ara dönüşünde Medipol Başakşehir'le moral anlamında büyük önem taşıyan bir maça çıkacak. Siyah beyazlılar bu karşılaşmadan sonra 23 günde birbirinden önemli sınavlar vereceği için teknik direktör Sergen Yalçın, öğrencilerini uyardı. Son beş maçta bir galibiyet alan takımın yeniden yükselişe geçmesini isteyen tecrübeli çalıştırıcı, Başakşehir maçından mutlak galibiyet bekliyor. Oyuncularıyla yaptığı son toplantıda Başakşehir maçının önemini vurgulayan Yalçın “Hepimizin galibiyete ihtiyacı var” dedi.

Başakşehir maçında alınacak üç puanın S. Lizbon ve G.Saray maçlarını etkileyeceğini dile getiren 48 yaşındaki teknik adam, zorlu fikstürün üstesinden gelmeleri gerektiğini belirterek “Bu ligin en iyi takımı olduğumuzu gösterelim” dedi. Siyah beyazlılar salı günü Şampiyonlar Ligi'nde S. Lizbon'u, sonrasında dev derbide G.Saray'ı misafir edecek. Hatay deplasmanından sonra Avrupa’nın diğer ucu Portekiz’e giderek S. Lizbon’la tekrar karşılaşacak olan Kartal, ardından Trabzonspor’la kapışacak

MUHTEMEL İLK 11'LER

Başakşehir: Volkan, Caicara, Duarte, Ravil, Lima, Mahmut, Tolga, Visca, Berkay, Deniz Türüç, Okaka

Teknik Direktör: Emre Belözoğlu

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Can, Oğuzhan, Güven, Batshuayi

Teknik Direktör: Sergen Yalçın

PJANIC KADRODA YOK

Başakşehir maçının son hazırlığını yapan Beşiktaş'ta Pjanic sakatlığını yeni atlattığı için bugünkü maçın kadrosuna alınmadı. Başarılı oyuncunun Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon'la oynanacak karşılaşmada forma giymesi bekleniyor.

ASTON VILLA ERSİN'İ İZLEYECEK

Fransız kulüplerinin takibinde olan Ersin Destanoğlu'na Premier Lig ekibi Aston Villa da kancayı taktı. İngiliz kulübünün yetkilileri bu akşam oynanacak Başakşehir maçını izlemek üzere İstanbul'a geldi. Genç eldiven bu sezon sekiz maça çıkarken kalesinde sekiz gol gördü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...