Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 12:57

Beşiktaş eski oyuncusu Mohamed Elneny'nin peşinde!

Beşiktaş'ta 1 sezon kiralık olarak oynayan ve performansı unutulmayan 29 yaşındaki Mohamed Elneny, Arsenal'da yeni sezonda kadroda düşünülmüyor. Sergen Yalçın eski öğrencisini takımda görmek istiyor.

Beşiktaş eski oyuncusu Mohamed Elneny'nin peşinde!
Mohamed Elneny,Beşiktaş,Sergen Yalçın

Beşiktaş'ta gündeme yeni ama tanıdık bir isim geldi. Yeni sezon için 6-8 numara bölgesine de takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar iki sezon önce takımda kiralık olarak forma giyen Mohamed Elneny'nin peşine düştü. Josef de Souza'nın yanına nokta transfer yapmak isteyen Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Fernando Lucas Martins'in kulübüyle bonservis problemini halledememesi üzerine eski yıldızına yöneldi.

1.5 MİLYON

Arsenal'le bir yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncu gelecek sezon kadroda tutulmak istenmiyor. İngiliz ekibinin, tecrübeli futbolcunun 2,5 milyon avro olan yıllık ücretini ödemek istememesi üzerine devreye Beşiktaş girdi. Siyah-beyazlı yönetim bu rakamın yüzde 60'ını (1,5 milyon avro) karşılayıp Sergen Yalçın'ın çok istediği oyuncuyu kiralama bedeli ödemeden bitirmek istiyor.    

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...