Tgrt Haber
25 Temmuz 2022 15:14 - Güncelleme : 25 Temmuz 2022 15:48

Beşiktaş'a yeni golcü: Philippe Keny transferi bitti

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, kadrosuna bir golcüyü daha kattı. Siyah beyazlılar, takımdan ayrılması beklenen N'Koudou'nun yerine Bandırmaspor'da forma giyen Senegalli forvet Philippe Keny ile anlaşmaya vardı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'a yeni golcü: Philippe Keny transferi bitti
Beşiktaş,transfer

Süper Lig'in şampiyonluk hedefleyen takımlarından Beşiktaş; Cenk Tosun, Wout Weghorst ve Jackson Muleka'nın ardından forvet hattına bir takviye daha yaptı. Siyah beyazlı kulüp, bir süredir transfer görüşmeleri yürüttüğü Senegalli futbolcu Philippe Keny ile her konuda anlaşmaya vardı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da forma giyen Keny için Beşiktaş'ın kasasından 1,2 milyon Euro bonservis ücreti çıkacak. Bunun yanında Balıkesir ekibine bonus ve sonraki satıştan yüzde 15 pay verilecek. Yönetim, 23 yaşındaki Keny ile de prensip anlaşmasına vardı.

36 MAÇTA 14 GOLLÜK KATKI

Forvet pozisyonu ve hücum hattının sol kanadında da görev yapan Keny, Fransa’nın Tours ve Chateauroux takımlarında forma giydi. Keny, geçen sezon TFF 1. Lig'de oynadığı 36 maçta 14 gol, 7 asist yapmıştı.

N'KOUDOU'NUN YERİNE GELECEK

Philippe Keny'i kadrosuna katan yönetim, performansıyla beklentilerin altında kalan Kevin N'Koudou ile yollarını ayırmaya çalışıyor. Takıma katıldığı günden itibaren istikrar sağlayamayan ve yaşadığı sakatlar nedeniyle sürekli sahalardan uzak kalan Fransız futbolcu ile sözleşme fesih görüşmeleri başladı.

Beşiktaş N’Koudou'ya yıllık maaşı karşılığında bonservisini vermeye hazır.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...