Tgrt Haber
09 Aralık 2021 12:17

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın istifa etti

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın istifasını yönetime sundu. Beşiktaş yönetimi Sergen Yalçın'ın yerine 3 aday belirledi. Öte yandan yönetimin istifayı kabul ettiği öğrenildi.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın istifa etti
beşiktaş,sergen yalçın,istifa

Şampiyonlar Ligi’nde sıfır çeken Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi bitti. Tecrübeli çalıştırıcı, siyah beyazlı yönetime istifasını sundu. 

Siyah beyazlılarda Sergen Yalçın ile yolların ayrılması sonrası takımın başına gelmesi muhtemel isimler de ortaya çıktı. İstifayı kabul ettiğini duyuran Beşiktaş yönetimi  3 aday belirledi. 

SERGEN YALÇIN'IN YERİNE 3 ADAY

ŞENOL GÜNEŞ

Beşiktaş'la daha önce 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Şenol Güneş, son olarak A Milli Takım'ı çalıştırmıştı, Alınan kötü sonuçların ardından Güneş milli Takım'dan gönderilmişti.

RIZA ÇALIMBAY

Sergen Yalçın sonrası aday listesinde bir başka Beşiktaş efsanesi olan Rıza Çalımbay da bulunuyor.  Tecrübeli hoca şu anda Süper Lig ekibi Sivasspor'u çalıştırıyor.

SLAVEN BILIC

Listedeki bir diğer isim ise 2013 ve 2015 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic'in yeniden takımın başına geçebileceği konuşuluyor. Hırvat teknik adam yaz aylarında Fenerbahçe'nin de gündemine gelmiş ancak Beijing Guoan'ın ayrılmasına izin vermediği için sarı-lacivertli takımın başına geçememişti.

Ligde liderin 18 puan gerisinde kalmanın yanına Şampiyonlar Ligi'nde 'sıfır' çekilmesinin eklenmesi üzerine Beşiktaş'ta bir dönem sona erdi... 5-0'lık skorla kaybedilen Borussia Dortmund maçındaki ortaya konan futbol ve özellikle Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın kadro tercihi bardağı taşırdı. Rakip kaleye bir isabetli şut bile çekilmemesi, skoru değiştirebilecek oyuncuların kenarda dinlendirilmesi ve Şampiyonlar Ligi tarihinin en kötü performanslarından birine imza atılması üzerine bu zamana kadar Sergen Yalçın'ın arkasında duran taraftar da isyan bayrağını açtı. Bu durum tecrübeli çalıştırıcının artık değiştirmeyeceği bir şekilde istifa kararını almasına yol açtı.

Beşiktaş yönetimine sunduğu istifa kabul edilen Sergen Yalçın artık siyah beyazlı takımın teknik direktörlüğünü üstlenmeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...