Tgrt Haber
20 Temmuz 2021 13:59

Beşiktaş, Valentin Rosier transferini bitirdi! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Siyah-beyazlılar, Valentin Rosier transferi için Sporting Lizbon ile 4.5 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. A Spor'un haberine göre, Beşiktaş yönetimi, Rosier transferi için ödenecek bonservisin ödeme planını görüşüyor.

Beşiktaş, Valentin Rosier transferini bitirdi! Son dakika transfer haberleri
Beşiktaş,Valentin Rosier,Sporting Lizbon

Beşiktaş, Valentin Rosier transferinde son aşamaya geldi. Galatasaray'ın da istediği bilinen yıldız futbolcunun transferi bitmek üzere. A Spor'un haberine göre siyah beyazlılar, geçtiğimiz sezon kiralık kadrosuna kattığı yıldız ismin bonservisini alacak.

ÖDEME PLANI BELİRLENİYOR

Beşiktaş yönetimi, Valentin Rosier için Sporting Lizbon ile 4.5 milyon Euro karşılığında el sıkıştı ve bu miktarın ödeme planı için görüşmeler sürüyor. Fransız sağ bekin siyah-beyazlılardan yıllık 1 milyon 350 bin Euro kazanacağı öğrenildi. Rosier, Beşiktaş formasıyla geçtiğimiz sezon 37 müsabakada rol almış ve 3 gol, 7 asist üretmişti.

ROSIER'DEN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM!

Beşiktaş'ın transferi için Sporting Lizbon ile her konuda anlaşma sağladı Valentin Rosier'den siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Siyah-beyazlı kulübün, Fransız futbolcunun transferini kısa süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

Beşiktaş, Valentin Rosier transferini bitirdi! Son dakika transfer haberleri

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...