Tgrt Haber
29 Haziran 2022 13:37 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 13:51

Beşiktaş ve Frankfurt restleşti, Rıdvan Yılmaz transferi çıkmaza girdi!

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz'ın Eintracht Frankfurt'a neden bir türlü imza atamadığı ortaya çıktı... 21 yaşındaki sol bek için Bundesliga ekibiyle büyük ölçüde anlaşan siyah-beyazlıların Almanlar'dan istediği peşinatı bir türlü alamaması nedeniyle transfer yeniden çıkmaza girdi. Frankfurt yöneticileri daha önce de son anda fiyat kırarak transferi tehlikeye atmıştı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Beşiktaş ve Frankfurt restleşti, Rıdvan Yılmaz transferi çıkmaza girdi!
Beşiktaş,transfer,Eintracht Frankfurt,Rıdvan Yılmaz

Avrupa'da top oynamayı çok isteyen Rıdvan Yılmaz'ın sözleşmesi sezon sonu bitecek...  Genç oyuncunun ayrılmak istediği biliniyor. Siyah-beyazlı taraftarların bir bölümü de "Rıdvan'ı madem satamadınız 2023'te bitecek sözleşmesini uzatın" şeklinde görüş belirtmeye başladı.

Siyah-beyazlılar sözleşmesi 2023’te bitecek olan 21 yaşındaki milli futbolcu için Alman kulübüyle el sıkışmıştı. Ancak günler önce yapılan bu anlaşmaya rağmen henüz resmi imzalar atılmadı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Ödeme konusunda aşamadığımız yerler var. Bunları toparlamaya çalışıyoruz. Rıdvan altyapıdan gelen bir futbolcumuz. 6,5 milyon euroyu bu çocuk bir şekilde kasamıza getiriyor." demişti.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...