Tgrt Haber
11 May 2022 21:12 - Güncelleme : 11 May 2022 21:25

Beşiktaş ve Galatasaray transferde yine karşı karşıya geldi!

Transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklenen performansın çok altında kalan iki dev kulüp Galatasaray ile Beşiktaş, Gedson Fernandes'in ardından transferde tekrar karşı karşıya geldi.

Beşiktaş ve Galatasaray transferde yine karşı karşıya geldi!

Beşiktaş ile Galatasaray, transferde yeniden karşı karşıya geldi. Bu sezonun devre arasında Gedson Fernandes için yarışan iki kulüp gündem olmuştu.

Galatasaray'ın ilgilendiği fakat yabancı sınırı nedeniyle transferini tamamlayamadığı Gedson, gelecek sezon için Beşiktaş ile anlaşmış ve siyah-beyazlıların, oyuncunun kulübü Benfica'dan isteği doğrultusunda Çaykur Rizespor'a kiralık olarak gönderilmişti.

Gol yollarında yaşanan soruna çözüm üretmek isteyen iki takım, yaz transfer dönemi için yeniden karşı karşıya geldi. Ajansspor'un derlediği habere göre dev kulüpler, aynı golcünün peşine düştü. Mısır basınına yansıyan haberde, Zamalek takımında forma giyen Ahmed Sayed Zizo için Galatasaray ile Beşiktaş'ın devreye girdiği yazıldı.

Galatasaray daha önce Zamalek'ten Mostafa Mohamed'i kadrosuna katmış ve Zamalek kulübüyle Mohamed transferi nedeniyle sıkıntılar yaşamıştı.

AHMED SAYED ZİZO KİMDİR?

10 Ocak 1996 doğumlu Ahmed Sayed Zizo, ülkesi Mısır'ın Wadi Degla takımında futbola başladı. Belçika'da Lierse Reserve, Portekiz'de ise Nacional ekiplerinde forma giyen Zizo, Zamalek ile ülkesine geri döndü. Ahmed Sayed Zizo bu sezon Zamalek forması ile 21 karşılaşmada görev aldı. 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu çıktığı maçlarda 12 kez rakip fileleri havalandırdı ve 7 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...