Tgrt Haber
10 Temmuz 2022 13:24 - Güncelleme : 10 Temmuz 2022 13:42

Beşiktaş ve Galatasaray transferde yine karşı karşıya!

Transfer haberleri: Gelecek sezona iddialı bir kadro ile girerek şampiyon olmak isteyen Beşiktaş ve Galatasaray, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İstanbul'un her iki dev kulübü de orta sahaya kreatif bir isim ararken gündeme Chiquinho geldi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş ve Galatasaray transferde yine karşı karşıya!
,Galatasaray,transfer,Chiquinho

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve hazırlık maçlarına da start veren Beşiktaş ve Galatasaray, transfer çalışmalarında da gaza bastı.

Siyah-beyazlılar, Romain Saiss, Gedson Fernandes, Weghorst, Muleka gibi isimlerle kadrosunu güçlendirmişti.

Sarı-kırmızılılar ise Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı ve Sergio Oliveira'nın yanı sıra İstanbul'un diğer devlerinin de istediği Kazımcan Karataş'ı kadrosuna kattı.

Alternatifli bir kadro kurmak isteyen Kara Kartal, takımdan ayrılan isimlerin yerini doldurmak istiyor. Cimbom ise önceliği orta saha bölgesine verirken, bu mevkiye Oliveira'nın ardından bir takviye daha yapmayı planlıyor.

YİNE AYNI İSME KANCA ATTILAR!

Beşiktaş ve Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'dan sonra bir ismin transferi için yine karşı karşıya geldi. İki ezeli rakip geçtiğimiz sezon Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen Chiquinho'yu gündemine aldı.

26 yaşındaki on numara, Giresunspor'da 6 aylığına kiralık oynamış ve forma giydiği 13 maçta 1149 dakika süre aldı ve 4 gol 3 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Beşiktaş ve Galatasaray'a önerilen Brezilyalı futbolcu ile ilgili rapor hazırlandığı ve teknik heyetlerden onay alınması durumunda transferde harekete geçileceği iddia edildi.

CHIQUINHO KİMDİR?

Chiquinho, 19 Temmuz 1995 tarihinde Santo Tirso, Portekiz'de dünyaya gelmiştir.

Yıldız futbolcu, 175 cm boyunda ve 68 kilo... Chiquinho, sağ ayağını etkili bir şekilde kullanabiliyor. 26 yaşındaki futbolcu, 10 numaranın yanı sıra sol açıkta da görev alabiliyor.

Yıldız isim kariyeri boyunca 215 müsabakada forma giydi ve 35 gole imza atarken 24 de asist üretti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...