Tgrt Haber
26 May 2022 21:59 - Güncelleme : 26 May 2022 22:05

Beşiktaş yeni forvetini Balkanlar'da buldu!

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş'ın yeni forvet adayı Jordy Caicedo... Siyah-beyazlılar Bulgaristan ekibi CSKA Sofia'da forma giyen Ekvadorlu oyuncu için girişimlere başladı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
Beşiktaş yeni forvetini Balkanlar'da buldu!
Beşiktaş,CSKA Sofia,Jordy Caicedo

Beşiktaş forvetini Bulgaristan'da buldu... Siyah-beyazlılar, CSKA Sofia'nın 24 yaşındaki santraforu Jordy Caicedo'ya kanca attı.

Bu sezon Bulgar ekibi ile 46 maça çıkan Caicedo, 22 gol, 1 asistlik performansı ile en formda dönemini yaşadı. 1.87 boyundaki forvet, orta sahanın sol kanadında da görev yapıyor.

Caicedo ve CSKA Sofia ile temaslara başlayan Beşiktaş, bonservis konusunda anlaşma zemini arayacak. 24 yaşındaki oyuncunun Bulgar ekibi ile sözleşmesi 2025'de sona eriyor.

65 MAÇTA 31 GOL ATTI

8 kez Ekvador milli takımında görev yapan Caicedo, 1 gol attı. Daha önce Ekvador ekipleri Universidad Catolica ve El Nacional ile Brezilya'dan Vitoria formaları giyen 24 yaşındaki oyuncu, 2021 Şubat ayında CSKA Sofia'ya transfer oldu. Bulgar ekibi ile çıktığı 65 maçta 31 gol atan Caicedo, 4 de asist yaptı.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...